ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

5 tips om je kantoor creatief in te richten

Het liefst werken we elke dag in een mooi, creatief kantoor. Of hebben we een all-in abonnement bij een hippe co-working space waar niets aan het toeval overgelaten is. Want laten we eerlijk zijn; hoe je het ook went of keert; van een Instagram waardig kantoor worden we nu eenmaal creatiever. Maar hoe zorg je ervoor dat je je eigen kantoor creatief inricht en ervoor zorgt dat je veel werk kunt verzetten? Hieronder vind je 4 tips!

1. Maak een inspiratie bord via Pinterest

Voorbereiding is het halve werk, nietwaar? Daarom is het ontzettend belangrijk dat je gaat nadenken wat je precies wil. Hoe ziet jouw ideale kantoor eruit. Welke kantoren zorgen ervoor dat je creatief aan de slag gaat? Maak een Pinterest bord aan en verzamel allemaal mooie kantoren. Kantoren waar je blij van wordt. Doe dit ook op Instagram en maak vervolgens een plan hoe jij je kantoor het liefste wil inrichten. Zodra je een plan hebt, kun je aan de slag: het inrichten van je kantoor.

2. Kies voor een ergonomische inrichting

Zodra je plan helder is, kun je aan de slag gaan met het aanschaffen van meubels. Eén ding dat extreem belangrijk is, is dat je ervoor zorgt dat je kiest voor ergonomische kantoor meubels. Denk aan een zit/sta bureau, comfortabele bureaustoelen en een groot scherm met een los toetsenbord, zodat je niet de hele tijd krom zit met je nek.

>> Dit zijn de voordelen van het opbouwen van een community

3. Ga voor planten

Planten zorgen niet alleen voor een gezellig en creatieve ruimte, maar zorgen ook voor sfeer en zuurstof. Ook niet verkeerd voor een kantoor. Kies wel liever voor een aantal grote planten, dan 10 kleine planten. Hierdoor wordt het namelijk al snel rommelig en dat wil je voorkomen op een kantoor.

4. Zoek voor de juiste accessoires

Zodra je klaar bent, is het tijd voor de finishing touch. Ga op zoek naar een aantal accessoires die je kantoor afmaken. Accessoires die zorgen dat je kantoor mooi, maar vooral een creatieve ruimte worden waar je al je stoutste business dromen waar kunt maken. Zorg wel ervoor dat het niet té druk wordt.

*Samenwerking

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...
Een bedrijf starten in Nederland
Bij het starten van een bedrijf in Nederland is het kiezen van de juiste juridische structuur een essentiële eerste stap. Er zijn verschillende opties beschikbaar, elk met...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF