ondernemen-als-een-baas-def

5 daagse challenge Je Financiën onder Controle

Schrijf je vandaag nog in!

al meer dan 109 mensen hebben zich ingeschreven!

5 daagse challenge: Je Financiën onder Controle

Schrijf je vandaag nog in!

al meer dan 109 mensen hebben zich ingeschreven!

Geld is één van de meest beladen onderwerpen ter wereld. We praten er niet graag over. En veel geld verdienen? Waarom zou je dat willen? Geld maakt toch niet gelukkig?! Ondertussen is geld wel één van de belangrijkste dingen in ons leven.

Daarom ga ik je leren hoe je grip krijgt op je financiën. Maar ook hoe je van je financiën een feestje maakt, hoe je een positieve money mindset ontwikkelt, werkt aan een betere relatie met geld, elke maand honderden euro’s kunt besparen én hoe je meerdere inkomstenbronnen creëert, zodat je elke maand geld overhoudt. En neem maar van mij aan: dat wil je!

Heb je het gevoel dat…

Wat ga je leren?

Van 7 t/m 11 juni vindt de GRATIS challenge Je Financiën onder Controle plaats. Elke dag om 8.00 ontvang je een uitgebreide mail waarin ik je stap voor stap help om beter te worden in financiën. 

Ben je ondertussen net zo excited als ik en kun je niet wachten om ein-de-lijk om een feestje te maken van je financiën? Ik ga je helpen met het creëren van financiële rust!

Wat levert deze 5 daagse GRATIS challenge je op?

Na het volgen van deze 5 daagse challenge weet je exact hoeveel geld je elke maand uitgeeft, hoeveel geld er binnenkomt, maar ook hoeveel geld je kunt besparen. Hoe je aan een positieve relatie werkt met geld, hoe je zorgt voor een betere money mindset, elke maand extra geld kunt verdienen door het opzetten van extra geldstromen en eindelijk start met beleggen. Zodat je uiteindelijk meer financiële rust ervaart.

Als je mee doet aan de challenge, ga je ermee akkoord dat je ook tips en andere informatie per mail ontvangt. Je gegevens worden verwerkt zoals vermeldt wordt in mijn privacy policy.