ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Co-workingspace via/work in Diemen

Werken in een co-workingspace kent vele voordelen. Je bent veel productiever, je ontmoet andere collega’s en vergroot daarmee je netwerk en je komt op de meest fantastische business ideeën omdat je hersensen reageren op de creatieve inrichting van de meeste co-workingspaces. Een aantal weken geleden waren wij te gast bij de co-workingspace via/work in Diemen. Een absolute aanrader. Waarom? Dat lees je hieronder!

Neem de drempel weg

Veel mensen zijn vaak een beetje huiverig om te werken in een co-workingspace en dat heeft met een aantal factoren te maken. Enerzijds zijn het de kosten. Waarom ga je een werkplek huren als je net zo goed thuis gratis(!) achter je keukentafel kunt werken. Anderszijds heeft het te maken met het feit dat we allemaal zo weinig mogelijk reistijd willen en de kans dat de co-workingspace naast je huis ligt, is klein. Toch moet je deze en alle andere drempels weghalen. De voordelen zijn namelijk vele male groter!

Werken bij co-workingspace via/work in Diemen

Voorstanders van co-workingspaces, dat zijn wij! Toen we de vraag kregen of we een dagje wilden proefdraaien bij de co-workingspace via/work in Diemen hoefden we daar niet lang over na te denken. De social media kanalen van via/work geven een inkijkje in deze fantastische, kleurrijke en vooral creatieve co-workingspace.

Hoe en wat

Het is een gigantisch pand met meerdere verdiepingen waar je zowel flexplekken hebt, als een vast bureau of zelfs een (mini) kantoor kunt huren. Het ziet er allemaal gelikt uit, het is heel creatief ingericht en er is veel daglicht. Elke verdieping heeft een mini keukentje en op de begaande grond is er een barista. Het allergrootste voordeel is de mogelijkheid om in het weekend te werken. Bij de meeste co-workingsspaces in Nederland is dat niet mogelijk.

>> Werkplek huren? 5 voordelen!

De ervaring

Op de dag zelf werd ik, Dionne, vriendelijk welkom geheten door de host om vervolgens een rustig plekje op te zoeken waar ik kon werken. Dat plekje had ik al snel gevonden. Ondertussen heb ik de nodige foto’s gemaakt, want HALLO Instagram waardig kantoor. Vervolgens heb ik non-stop (oké, op de lunch na) geramd. Zo’n mega productieve dag waardoor je huppelend het kantoor verlaat. Een dikke vette aanrader dus.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
Voordelen co-workingspace

Voor het geval je nog niet overtuigd bent over werken in een co-workingspace. De voordelen zijn enorm. Je hebt namelijk het gevoel dat je écht naar kantoor gaat, waardoor je jezelf klaarmaakt voor de dag, je kunt niets anders doen dan werken. Want wie gaat er nu Netflixen in een co-workingspace? Je omringt je met ‘collega’s’, soort van. Het is goed voor je netwerk én voor je work-life balance. Win-win-win-win situatie. 😉

Deel deze blog:

Eén reactie

  1. Ik weet niet of dit zo geschikt zou zijn voor mij. Wanneer het gaat over werken aan schoolopdrachten, ben ik ook liever helemaal alleen in mijn eigen bubbel. Bijvoorbeeld achter mijn bureau op mijn kamer of in een hokje op school alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...
Een bedrijf starten in Nederland
Bij het starten van een bedrijf in Nederland is het kiezen van de juiste juridische structuur een essentiële eerste stap. Er zijn verschillende opties beschikbaar, elk met...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF