fbpx

Contact

Contact Ondernemen als een baas

Heb je een vraag of een suggestie aan de redactie? Of wil je jouw verhaal delen op Ondernemen als een baas? Neem dan contact op met Ondernemen als een baas.

Contact mogelijkheden

Stuur een mail naar info@ondernemenalseenbaas.nl of stuur een berichtje naar één van onze social media kanalen; Facebook, LinkedIn, Pinterest of Instagram.

Adverteren

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een samenwerking op te zetten? Dat kan! Hieronder vind je een overzicht van mogelijke samenwerkingen.

Mocht je een ander fantastisch idee hebben, staan we daar natuurlijk voor open. We zijn niet geïnteresseerd in commerciële(!) linkruil of het plaatsen van (gratis) gastblogs. Het schrijven van blogs of het creëren van content voor onze social media kanalen kost tijd. Daarom hanteren we altijd een redactionele vergoeding naast een barter deal.

De mogelijkheden

  • Advertorial
  • Gesponsorde posts via social media
  • Review
  • Winactie
  • Barter deal i.c.m. met een redactionele vergoeding

Deze bedrijven gingen je voor

Wil je dat jouw bedrijf hier ook tussen komt te staan en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! Stuur ons een bericht, dan kunnen we samen kijken wat het beste past bij jouw bedrijf!

Mail ons

Voor meer informatie, onze mediakit en de voorwaarden van deze verschillende samenwerkingen, kun je contact opnemen met Ondernemen als een baas via info@ondernemenalseenbaas.nl zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Producten of diensten aanbieden

Mocht je een gratis product willen opsturen of dienst willen aanbieden, kan dat. Dit is echter geen garantie voor publiciteit op Ondernemen als een baas. Mocht je dit wel willen, verwijzen we je door naar de advertentiemogelijkheden. Het postadres is als volgt:

Diolifestyle.nl

Spoetnik 10, unit 8

3824 MG Amersfoort

Comments are closed.