Online ondernemen

Flexwerkplek huren in Amersfoort

Flexwerkplek huren Amersfoort

Sinds kort huur ik een businessunit van 20m2 in Amersfoort-Noord op het bedrijventerrein Calveen. Het was tijd om het thuiskantoor in te ruilen voor een eigen kantoor, maar het kantoor is aan de ruime kant, daarom kun je een flexwerkplex huren in mijn kantoor in Amersfoort. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Flexwerkplek

Werk je als freelancer of ben je in dienst en wil je je thuiskantoor een dagje inruilen voor kantoor waar je minder afgeleid raakt? Dan heb ik goed nieuws! Mijn kantoor is aan de ruime ruimte, daarom bied ik de mogelijkheid aan om een dagje te komen flexwerken in Amersfoort.

Voordelen huren flexwerkplek

Het huren van een flexwerkplek kent vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is toch wel dat je over het algemeen veel productiever bent en dat je – doordat je in een andere omgeving bent – vaak creatiever bent. Dus wil jij ook een flexwerkplek huren in Amersfoort? Hieronder lees je hoe het werkt!

Hoe werkt het?

Het is heel simpel: als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden om een flexwerkplek te huren in Amersfoort, kun je contact met mij opnemen. Je kunt een flexwerkplek huren voor een hele dag (8.00-18.00) of een halve dag (8.00/12.30 – 12.30/18.00). In principe alleen door de week, maar in het weekend is in overleg mogelijk.

Om te checken of de flexwerkplek beschikbaar is, kun je een mail sturen naar info@ondernemenalseenbaas.nl of bellen op 06 – 55 69 91 91.

Als je een flexwerkplek huurt, betekent dat dat je het kantoor met mij deelt. Er is een groot bureau aanwezig waar je prima met zijn tweeën of zelfs drieën kunt werken.

Waar is het?

De flexwerkplek bevindt zich in Amersfoort-Noord op de Spoetnik en is gelegen naast de autosnelweg. Daarnaast is het ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

Wat kost het?

De kosten voor het huren van een flexwerkplek in Amersfoort zijn onderverdeeld in twee opties:

  • Per dagdeel: €19,95,- exclusief BTW per persoon
  • Per dag: €24,95,- exclusief BTW per persoon

Er is maximaal plek voor drie personen in totaal. Het is mogelijk om één flexwerkplek te huren voor één persoon.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een fantastisch kantoor vol met planten, voldoende daglicht, een fijne stoel, een goed bureau, WiFi en koffie en thee. Na afloop ontvang je een factuur voor je eigen administratie.

Zie je jezelf hier al werken? Neem dan contact op en reserveer jouw flexwerkplek in Amersfoort.

No Comments
Leave a Reply
Schrijf je in voor de wachtlijst!

Over Dionne Knooren

Download het gratis e-book