Grip krijgen op je financiën en meerdere inkomstenbronnen creëren?

In 3 stappen naar meer financiële rust

Grip krijgen op je financiën en meerdere inkomstenbronnen creëren?

In 3 stappen naar meer financiële rust

Geld is één van de meest beladen onderwerpen ter wereld. We praten er niet graag over. En veel geld verdienen? Waarom zou je dat willen? Geld maakt toch niet gelukkig?! Ondertussen is geld wel één van de belangrijkste dingen in ons leven.

Daarom ga ik je leren hoe je grip krijgt op je financiën. Maar ook hoe je van je financiën een feestje maakt, hoe je een positieve money mindset ontwikkelt, werkt aan een betere relatie met geld, elke maand tientallen euro’s kunt besparen én hoe je meerdere inkomstenbronnen creëert, zodat je elke maand geld over houdt. En neem maar van mij aan: dat wil je!

Heb je het gevoel dat…

Het is tijd voor actie!

In het e-book Krijg Grip op je Financiën ga ik je helpen met:

Ben je ondertussen net zo excited als ik en kun je niet wachten om ein-de-lijk om een feestje te maken van je financiën? Let’s goooo! Ik ga je helpen met het creëren van financiële rust!

Reviews

Wat kun je verwachten?

Het gratis e-book Krijg Grip op je Financiën is onderverdeeld in drie hoofdstukken en je ontvangt twee bonussen, zodat je – na het lezen van het e-book – direct aan de slag kunt met jouw financiën. 

Hoofdstuk 1

De relatie met geld

Hoofdstuk 2

Inzicht in je financiën

Hoofdstuk 3

Financiële rust

BONUS #1

Verhoog je inkomen door side hustles op te zetten

Bonus #2

Template kasboekje

Mijn verhaal

Mijn naam is Dionne Knooren, 29 en eigenaar van het platform Ondernemen als een baas en ik ben dól op geld. Geld heeft altijd al een rol gespeeld in mijn leven. Van huis uit heb ik heel sterk meegekregen dat je altijd moet sparen en zuinig met geld moet zijn. Later – toen ik mijn eerste bijbaantje had – was het telkens een feestje als ik weer salaris gestort kreeg, zodat ik dat vervolgens linea recta weer uit kon geven aan – jawel – kleding en uitgaan. Dit grote gat in mijn hand verdween langzaam toen ik op kamers ging en opeens (deels) mijn eigen boontjes moest doppen. Ik had namelijk niet in de gaten dat het leven zoveel geld kost. Ik besloot langzaamaan te minimaliseren met spullen, geld te sparen en meerdere inkomstenbronnen op te zetten. In 2017 was het tijd voor de volgende stap: de geldmachine aanzetten. Oftewel: ik begon met beleggen. Niet veel later deden ook de kasboekjes hun intrede en wist ik tot op de cent nauwkeurig hoeveel geld er binnenkomt, maar nog beter: hoeveel geld eruit gaat. Ondertussen heb ik maar liefst 9(!) inkomstenbronnen, houd ik mijn eigen financiën tot op de cent nauwkeurig bij, bespaar ik elke maand veel geld, heb ik een positieve money mindset en ervaar in financiële rust. En dat gun ik jou ook! Ondernemen als een baas verschijnt regelmatig in de media. De kans is groot dat je mij of het platform voorbij hebt zien komen in onder andere de Viva, AD of Glamour.

Hoe ziet het e-book eruit?

Hoofdstuk 1

In hoofdstuk 1 gaan we aan de slag met de basis: werken aan een positieve money mindset, gooien we je beperkende overtuigingen rondom geld overboord en werken we aan jouw ideale financiële scenario.

Hoofdstuk 2

In hoofdstuk 2 gaan we aan de slag met het allerleukste: inzicht krijgen in je financiën. Maar ik leer je ook wat een goede onderverdeling is voor onder andere je vaste lasten.

Hoofdstuk 3

In hoofdstuk 3 gaan we aan de slag met het creëren van financiële rust en zorgen we ervoor dat je vanaf nu van je financiën een feestje maakt!

BONUS #1 Gratis template van een kasboekje voor het bijhouden van zowel je uitgaven als inkomsten.

BONUS #2 Verhoog je inkomen door side hustles op te zetten​. Ik deel allerlei inkomstenbronnen, zodat je uiteindelijk geïnspireerd raakt om daar zelf ook mee aan de slag te gaan.

“Become so financially secure that you forget that it's payday”

Wat levert het e-book je op?

Na het lezen van het e-book Krijg Grip op je Financiën weet je exact hoeveel geld je elke maand uitgeeft, hoeveel geld er binnenkomt, maar ook hoeveel geld je kunt besparen. Hoe je aan een positieve relatie werkt met geld, hoe je zorgt voor een betere money mindset en elke maand extra geld kunt verdienen door het opzetten van extra geldstromen. Zodat je uiteindelijk meer financiële rust ervaart.

Berichten van klanten

Jouw investering!

Je investering is slechts €27,-. Dit geld verdien je binnen een maand weer terug als je inzicht creëert in je financiën en aan de slag gaat met het kritisch bekijken van je uitgaven. 

€27,-

Exclusief BTW

GRATIS BONUSSEN!

BONUS #1 Template voor een kasboekje zodat je zelf aan de slag kunt het bijhouden van je financiën

Ter waarde van €19,-

BONUS #2 Leer hoe je elke maand geld kunt verdienen met passief inkomen

Ter waarde van €37,-

Ja, maar...

Zeker niet. Het is voor zowel ondernemers als mensen in loondienst relevant. Iedereen heeft te maken met financiën. Dus als je wilt leren hoe je je financiën kunt optimaliseren, is dit e-book iets voor jou!

Wat fijn! Ik ben ervan overtuigd dat – gezien het feit hoe uitgebreid het e-book is – er sowieso tips en tricks in staan waar je iets aan hebt. 

Yes! Zodra je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een factuur. 

Als je een vraag hebt, mag je mij altijd mailen op info@ondernemenalseenbaas.nl

Als je mee doet aan de challenge, ga je ermee akkoord dat je ook tips en andere informatie per mail ontvangt. Je gegevens worden verwerkt zoals vermeldt wordt in mijn privacy policy.