Krijg grip op je financiën


ondernemen-als-een-baas-def

Grip krijgen op je financiën en meerdere inkomstenbronnen creëren?

In 3 stappen naar meer financiële rust


Shop het e-book

al
355
keer gedownload!

Grip krijgen op je financiën en meerdere inkomstenbronnen creëren?

In 3 stappen naar meer financiële rust


Shop het e-book

al
355
keer gedownload!

Geld is één van de meest beladen onderwerpen ter wereld. We praten er niet graag over. En veel geld verdienen? Waarom zou je dat willen? Geld maakt toch niet gelukkig?! Ondertussen is geld wel één van de belangrijkste dingen in ons leven.

Daarom ga ik je leren hoe je grip krijgt op je financiën. Maar ook hoe je van je financiën een feestje maakt, hoe je een positieve money mindset ontwikkelt, werkt aan een betere relatie met geld, elke maand tientallen euro’s kunt besparen én hoe je meerdere inkomstenbronnen creëert, zodat je elke maand geld over houdt. En neem maar van mij aan: dat wil je!

Heb je het gevoel dat…

 • … je geld als iets noodzakelijks en saais ziet?
 • … je een hartverzakking krijgt als je ziet dat er een blauwe envelop in de brievenbus zit?
 • … het bijhouden van je financiën oersaai of juist heel ingewikkeld is?
 • … het maar niet lukt om elke maand geld te sparen?
 • … je een negatieve mindset hebt rondom geld?
 • … je niet 100% inzicht hebt in je financiën?
 • … je graag meerdere inkomstenbronnen wilt creëren, maar niet weet waar je moet beginnen?
 • … je je zorgen maakt om je financiën?
 • … het toch niet gaat lukken om meer geld te verdienen?
 • … je altijd te weinig geld hebt?
 • … je keihard moet werken om genoeg geld te verdienen?
 • … je meer financiële rust wilt ervaren?
 • … je nog veel meer uit je financiën kunt halen?
 • … je heel goed in geld wilt worden?

Het is tijd voor actie!

In het e-book Krijg Grip op je Financiën ga ik je helpen met:

 • … inzicht krijgen in je financiën.
 • … het loslaten van beperkende overtuigingen rondom geld.
 • … het opzetten van concrete spaardoelen.
 • … het creëren van een positieve money mindset.
 • … het uitwerken van meerdere inkomstenbronnen.
 • … het creëren van financiële rust.
 • … het creëren van jouw ideale financiële scenario.

Ben je ondertussen net zo excited als ik en kun je niet wachten om ein-de-lijk om een feestje te maken van je financiën? Let’s goooo! Ik ga je helpen met het creëren van financiële rust!


Dit wil ik!

Reviews

“Na het lezen van het e-book was ik erg enthousiast en heb ik heel veel zin om mijn eigen financiën op orde te brengen, te werken aan mijn money mindset en grote stappen te zetten naar een financieel vrijer leven. Ik ben direct in mijn financiën gedoken en ik leerde dat ik direct €350,- per maand kan besparen door kritisch naar mijn uitgaven te kijken. Ook merk ik dat ik een betere relatie heb met geld en ben ik gestart met beleggen voor mijn pensioen. Ik beleg nu elke maand €350,- euro (het geld dat ik bespaar) voor mijn pensioen. Ik had dit veel eerder moeten weten!”
Marjon Knooren
Marjon KnoorenWool4Feet – Ondernemer
“Ik dacht: daar heb je weer zo’n gratis e-book over geld met allemaal tips die voor iedereen allang bekend zijn, maar ik ben he-le-maal verrast. Wat een handige informatie en wat een handige (en vooral) concrete tips staan erin om je financiën heel gemakkelijk te maken. Het is veel meer dan alleen grip krijgen op je financiën, ook je money mindset, de manier hoe je naar geld kijkt en hoe je een passief inkomen kunt opzetten. Ik ben heel blij met het e-book en ben ondertussen al begonnen met het uitdenken van ideeën om side hustles op te zetten naast mijn werkzaamheden als freelancer!”
Marleen de Jong
Marleen de Jong Freelance copywriter
“Telkens als ik weer iets op Instagram over geld voorbij zag komen, dacht ik shit: ik moet hier iets mee. Ik heb een hekel aan financiën, vond geld altijd maar een bijzaak en had totaal geen zicht op mijn uitgaven. Na het lezen van het e-book ben ik stapje voor stapje aan de slag gegaan met mijn persoonlijke financiën. Nu heb ik inzicht, bespaar ik elke maand geld en ik heb zelfs een nieuwe inkomstenbron opgezet. En dat naast mijn fulltimebaan.”
Hanne Meyer
Hanne MeyerIn loondienst

Wat kun je verwachten?

Het gratis e-book Krijg Grip op je Financiën is onderverdeeld in drie hoofdstukken en je ontvangt twee bonussen, zodat je – na het lezen van het e-book – direct aan de slag kunt met jouw financiën. 

Hoofdstuk 1

De relatie met geld

Hoofdstuk 2

Inzicht in je financiën

Hoofdstuk 3

Financiële rust

BONUS #1

Verhoog je inkomen door side hustles op te zetten

Bonus #2

Template kasboekje


Dit wil ik!

Mijn verhaal

Mijn naam is Dionne Knooren, 29 en eigenaar van het platform Ondernemen als een baas en ik ben dól op geld. Geld heeft altijd al een rol gespeeld in mijn leven. Van huis uit heb ik heel sterk meegekregen dat je altijd moet sparen en zuinig met geld moet zijn. Later – toen ik mijn eerste bijbaantje had – was het telkens een feestje als ik weer salaris gestort kreeg, zodat ik dat vervolgens linea recta weer uit kon geven aan – jawel – kleding en uitgaan.
Dit grote gat in mijn hand verdween langzaam toen ik op kamers ging en opeens (deels) mijn eigen boontjes moest doppen. Ik had namelijk niet in de gaten dat het leven zoveel geld kost. Ik besloot langzaamaan te minimaliseren met spullen, geld te sparen en meerdere inkomstenbronnen op te zetten. In 2017 was het tijd voor de volgende stap: de geldmachine aanzetten. Oftewel: ik begon met beleggen. Niet veel later deden ook de kasboekjes hun intrede en wist ik tot op de cent nauwkeurig hoeveel geld er binnenkomt, maar nog beter: hoeveel geld eruit gaat.
Ondertussen heb ik maar liefst 9(!) inkomstenbronnen, houd ik mijn eigen financiën tot op de cent nauwkeurig bij, bespaar ik elke maand veel geld, heb ik een positieve money mindset en ervaar in financiële rust. En dat gun ik jou ook!
Ondernemen als een baas verschijnt regelmatig in de media. De kans is groot dat je mij of het platform voorbij hebt zien komen in onder andere de Viva, AD of Glamour.

Hoe ziet het e-book eruit?

Hoofdstuk 1

In hoofdstuk 1 gaan we aan de slag met de basis: werken aan een positieve money mindset, gooien we je beperkende overtuigingen rondom geld overboord en werken we aan jouw ideale financiële scenario.

Hoofdstuk 2

In hoofdstuk 2 gaan we aan de slag met het allerleukste: inzicht krijgen in je financiën. Maar ik leer je ook wat een goede onderverdeling is voor onder andere je vaste lasten.

Hoofdstuk 3

In hoofdstuk 3 gaan we aan de slag met het creëren van financiële rust en zorgen we ervoor dat je vanaf nu van je financiën een feestje maakt!

BONUS #1 Gratis template van een kasboekje voor het bijhouden van zowel je uitgaven als inkomsten.

BONUS #2 Verhoog je inkomen door side hustles op te zetten​. Ik deel allerlei inkomstenbronnen, zodat je uiteindelijk geïnspireerd raakt om daar zelf ook mee aan de slag te gaan.

“Become so financially secure that you forget that it’s payday”

Wat levert het e-book je op?

Na het lezen van het e-book Krijg Grip op je Financiën weet je exact hoeveel geld je elke maand uitgeeft, hoeveel geld er binnenkomt, maar ook hoeveel geld je kunt besparen. Hoe je aan een positieve relatie werkt met geld, hoe je zorgt voor een betere money mindset en elke maand extra geld kunt verdienen door het opzetten van extra geldstromen. Zodat je uiteindelijk meer financiële rust ervaart.


Ik wil financiële rust

Berichten van klanten

Review e-book Krijg grip op je financiën
Review e-book Krijg grip op je financiën
review e-book Krijg Grip op je Financiën
Review e-book Krijg grip op je financiën
review e-book Krijg Grip op je Financiën

Jouw investering!

Je investering is slechts €27,-. Dit geld verdien je binnen een maand weer terug als je inzicht creëert in je financiën en aan de slag gaat met het kritisch bekijken van je uitgaven. 

Al meer dan
355
mensen gingen je voor!

€27,-

Exclusief BTW


Dit wil ik!

GRATIS BONUSSEN!

BONUS #1 Template voor een kasboekje zodat je zelf aan de slag kunt het bijhouden van je financiën

Ter waarde van €19,-

BONUS #2 Leer hoe je elke maand geld kunt verdienen met passief inkomen

Ter waarde van €37,-

Ja, maar…

Is het alleen interessant voor ondernemers?

Zeker niet. Het is voor zowel ondernemers als mensen in loondienst relevant. Iedereen heeft te maken met financiën. Dus als je wilt leren hoe je je financiën kunt optimaliseren, is dit e-book iets voor jou!

Wat als ik mijn financiën al aardig op orde heb?

Wat fijn! Ik ben ervan overtuigd dat – gezien het feit hoe uitgebreid het e-book is – er sowieso tips en tricks in staan waar je iets aan hebt. 

Krijg ik een factuur?

Yes! Zodra je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een factuur. 

Ik heb een vraag

Als je een vraag hebt, mag je mij altijd mailen op info@ondernemenalseenbaas.nl

Als je mee doet aan de challenge, ga je ermee akkoord dat je ook tips en andere informatie per mail ontvangt. Je gegevens worden verwerkt zoals vermeldt wordt in mijn privacy policy.

Comments are closed.