Online ondernemen

Locatie onafhankelijk ondernemen? 6 tips!

Locatie onafhankelijk ondernemen? 6 tips!

Wonen en werken waar en wanneer je maar wilt is een droom van veel mensen en dat is ook logisch. Wie wil er nu niet vanaf een bounty eiland werken en met vier uur per dag werken méér geld verdienen dan een achturige werkdag. Zo rooskleurig is het ook weer niet, maar locatie onafhankelijk ondernemen is absoluut een aanrader als vrijheid voor jou belangrijk is. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

1. Hoe pak je het aan?

Voordat je geld kunt verdienen met locatie onafhankelijk werken, moet je eerst een verdienmodel bedenken. Waar ben je goed in, wat is je talent en hoe kun je er geld mee verdienen? Zodra dat duidelijk is, kun je een naam bedenken voor je bedrijf, een website bouwen en social media kanalen opzetten. Zodra het bovenstaande duidelijk is, is het belangrijk om je verdienmodel te testen.

2. Ga voor een duurzaam verdienmodel

Zodra je weet waar je geld mee wilt verdienen, is het belangrijk om te testen of het een duurzame manier is om geld te verdienen. Een online webshop (zonder dropshipping) is uiteraard niet zo handig als je locatie onafhankelijk wilt ondernemen. Denk na over een verdienmodel dat internet based is. Zodat je overal ter wereld geld kunt verdienen en het liefst ook nog een passief inkomen kunt creëren.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
3. Word internet marketeer

Je leest het goed: internet marketeer. Onderzoek hoe jij met je business geld kunt verdienen op het internet. Denk aan online marketing activiteiten, copywriting, online trainingen, e-books, affiliatie marketing en ga zo maar door. Er zijn genoeg mogelijkheden om online geld te verdienen. Bekijk ook de diverse ondernemerssite voor meer mogelijkheden.

>> Digitale producten verkopen? Dat doe je zo!

4. Aan de slag

Zodra je weet waar je goed in bent en wat voor een business je wilt opbouwen, kun je aan de slag. Neem affiliatie marketing als voorbeeld. Je kunt op meerdere manieren geld verdienen rond het onderwerp affiliatie marketing

  • Start een affiliatie marketing webshop
  • Begin een blog over affiliatie marketing
  • Zet een online cursus op over affiliatie marketing
  • Bouw informatieve websites en plaats er affiliatie linkjes op
  • Zet een webinar op om andere ondernemers te coachen en te helpen met affiliatie marketing

5. Wees bereid hard te werken

Voordat je (veel) geld online gaat verdienen, moet je bereid zijn om keihard te werken. Of je nu aan online ondernemen doet of een offline ondernemen: aan het begin ben je veel tijd en effort kwijt in het bouwen van een community, naamsbekendheid en traffic. Dit gaat niet over één nacht ijs. Wel is affiliatie marketing een duurzame manier om geld te verdienen, want als je zorgt dat je de bovenstaande activiteiten op een goede manier neerzet, kun je daar uiteindelijk veel geld mee verdienen. En is het dé manier om locatie onafhankelijk te kunnen ondernemen.

6. Zet je netwerk in

Zodra je je online onderneming gelanceerd hebt, is het slim om het nieuws met je netwerk te delen zodat zij weten waar je mee bezig bent en eventueel één van je eerste klanten worden van je locatie onafhankelijke onderneming.

No Comments
    Leave a Reply