Online geld verdienen

Meerdere inkomstenbronnen genereren? Zo doe je dat!

Meerdere inkomstenbronnen? Zo creëer je ze!

Om meer geld te verdienen of als je de droom hebt om ooit rijk te worden, moet je meerdere inkomstenbronnen genereren. Waarom? Simpelweg om het feit dat je niet afhankelijk bent van één inkomstenbron. Stel je voor je werkt voor een baas in loondienst en dit is je enige inkomstenbron. Als die baan wegvalt, heb je niets meer. Als je meerdere inkomstenbronnen hebt, is het vervelend als een inkomstenbron wegvalt, maar dan overleef je het wel want er komt hoe dan ook geld binnen. Nieuwsgierig hoe je meerdere inkomstenbronnen creëert? Lees dan snel verder.

Ontdek je talent

Voordat je meerdere inkomstenbronnen kunt genereren is het slim om te ontdekken waar je goed in bent en wat je talent is. Iedereen is ergens goed in, dus ga bij jezelf na waar jij een ster in bent. Zodra duidelijk is waar jij goed in bent, kun je aan de slag met het creëren van meerdere inkomstenbronnen.

Inkomstenbronnen ideeën

Creëer een passief inkomen

Naast het feit dat het genereren van meerdere inkomstenbronnen fijn (én belangrijk is), is het ook fijn als een deel van deze meerdere inkomstenbronnen passief zijn. Oftewel dat je er niet actief voor hoeft te werken. Beleggen in dividend aandelen is zo’n voorbeeld daarvan.

Je ontvangt dividend (winstuitkering) over de aandelen die bezit. Beleggen is allang niet meer voor de rijke mensen met veel geld, want je kunt zelfs met een paar tientjes al starten. Zelf beleg ik al ruim drie jaar via de DEGIRO, mijn bank ABN AMRO én BUX Zero (als je je aanmeldt via deze link, krijg je een gratis aandeel!) en dat bevalt erg goed. Hier kun je mijn beleggingsportfolio bekijken.De mogelijkheden zijn eindeloos

Zodra je besluit om meerdere inkomstenbronnen te genereren, zul je merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. De ene mogelijkheid is een stuk makkelijker te bereiken dan de andere, maar desondanks is het mogelijk om meerdere inkomstenbronnen te creëren.


? Leren hoe je meer geld kunt (be)sparen, werkt aan een positieve money mindset én meerdere inkomstenbronnen opzet? Download tijdelijk GRATIS het e-book! ⤵️

Krijg Grip op je Financiën en creëer meerdere inkomstenbronnen


Minimaal creëer vier inkomstenbronnen

Het is slim om op zijn minst vier verschillende inkomstenbronnen te hebben, maar hoe meer hoe beter natuurlijk. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je money mindset? Het boek You are a Badass at Money Making heeft mij heel erg geholpen en gezorgd dat ik nu elke maand ruim €500,- euro(!) verdien met passief inkomen. Het is de bedoeling dat dit bedrag alleen maar hoger wordt… 😉

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required

Dit artikel bevat geen financieel advies. Ik ben geen financieel expert, maar ik deel alleen mijn eigen ervaring en kennis over financiële producten. Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt een deel van je inleg verliezen.

No Comments
Leave a Reply
Schrijf je in voor de wachtlijst!

Over Dionne Knooren

Download het gratis e-book