ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Ondernemer van de maand: Heleen van RISE

Nederland telt veel ondernemers. Veel van die ondernemers zijn begonnen met hun bedrijf uit pure passie. Ze gaan door het vuur voor hun onderneming en willen vooral zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren. Daarom is de rubriek Ondernemer van de maand in het leven geroepen om ondernemers een podium te bieden en hun verhaal te delen. 

Elke maand is er een andere ondernemer aan het woord. Deze keer is de beurt aan Heleen van RISE Business Community. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Vertel eens wie je bent

Mijn naam is Heleen, 38 jaar en ik ben eigenaar van RISE Business Community. Dit is een vrouwennetwerk voor introverte en (hoog)gevoelige onderneemsters. Samen met mijn man en onze twee dochters verhuisde ik vorig jaar van Den Haag naar Andel (een Brabants dorp met 2.500 inwoners), omdat we daar een huis zagen waar we meteen dol op waren.

Vertel eens wat over je bedrijf

RISE is een business community voor introverte en hooggevoelige vrouwen. We organiseren offline en online bijeenkomsten. Als member krijg je ook toegang tot extra inspiratie om te groeien als ondernemer (bijv. video’s, brainstormen en coaching). Op dit moment ben ik bezig het netwerk uit te breiden, samen met licentiehouders: de RISE Locals.

Hoe ben je ondernemer geworden?

Ik heb eigenlijk altijd al van alles ondernomen. De afgelopen 15 jaar was ik copywriter, ontwikkelde ik een horeca-concept en verdiende ik geld met niche-websites. Loondienst vind ik niet zo fijn, omdat ik dan moet doen wat iemand anders bedacht heb, terwijl ik zelf ook zo veel ideeën heb. 😉

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
Wat vind je het allerleukste aan ondernemen?

De vrijheid en creativiteit die er ontstaat door het ondernemen.

> Tips voor de beste mindset (opent in een nieuwe tab)”>>> Tips voor de beste mindset

Wat vind je het minst leuke aan ondernemen?

Dat niet-ondernemers soms niet snappen waar je allemaal mee bezig bent…

Wat is jouw Big Hairy Audacious Goal? 

Dat RISE in binnen- en buitenland bekend is bij ALLE ondernemers die zich hooggevoelig of introvert voelen. Daardoor worden ze betere ondernemers, krijgen ze meer zelfvertrouwen en kunnen ze hun mooie bedrijven een stevige plek in de wereld geven.

Ben je bezig met passief inkomen?

Ja, dat die ik deels met de memberships en met affilliate inkomsten uit een niche website die ik heb.

Wat zou je doen met je onderneming als tijd en geld geen rol zouden spelen? 

Dan zou ik veel meer adverteren om sneller te groeien en meer investeren in mijn bedrijf. En ik zou meer aan goede doelen geven.

Wat is jouw ultieme tip aan andere ondernemers?

Bouw een bedrijf dat gebaseerd is op wie jij bent. Alleen dan kun je echt van toegevoegde waarde zijn. En: blijf altijd doorleren.


Wil jij de volgende maand shinen in deze rubriek en iets vertellen over jouw bedrijf? Dat kan! Vul dan hier het formulier in met alle vragen en dan gieten we jouw antwoorden ook in een tof artikel.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Voordelen persoonlijke ontwikkeling
Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt: persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk. Stilstaan is geen optie, want dan word je ingehaald. Ook bestaat...
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF