ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Ondernemer van de maand: Margreet van Virtuel Sidekick

Nederland telt veel ondernemers. Veel van die ondernemers zijn begonnen met hun bedrijf uit pure passie. Ze gaan door het vuur voor hun onderneming en willen vooral zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren. Daarom is de rubriek Ondernemer van de maand in het leven geroepen om ondernemers een podium te bieden en hun verhaal te delen. 

Elke maand is er een andere ondernemer aan het woord. Deze keer is de beurt aan Margeet van Virtuel Sidekick. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Vertel eens wie je bent

Mijn naam is Margreet en sinds kort ben ik gestart als Virtual Sidekick. Ik ben dol op het sparren en ondersteunen van mede ondernemers. Mijn hart ligt bij klantenservice en klantenbinding. Ik ben getrouwd met Danny, samen hebben we drie zoons en wonen we met labrador Pepper in het prachtige Broekland. Ik heb een voorliefde voor Zeeland en het strand en de zee.

Vertel eens wat over je bedrijf

Als Virtual Sidekick ondersteun ik ondernemers met bijvoorbeeld het beheer van hun mailbox, social media, nieuwsbrieven etc. Je kunt bij mij verschillende pakketten afnemen, uurtje factuurtje en een strippenkaart kopen. En ik heb nog een legio aan ideeën die ik nog wil uitwerken. 😉

Hoe ben je ondernemer geworden?

Mijn ondernemersreis begon met het organiseren van workshops voor kinderfeestjes, tot ik er achter kwam liever zelf creatief bezig te zijn en ik startte mijn eigen jongenskledingmerk.

Deze heb ik nog steeds omdat ik fysiek gezien de productie niet kan draaien. En mijn ondernemersmind zoekt dan naar nieuwe mogelijkheden. Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt en kan deze skills goed inzetten als VA.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
Wat vind je het allerleukste aan ondernemen?

Dat je de vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken. Je kunt bijvoorbeeld ten alle tijden en andere koers gaan varen als jij dat wilt. Je kunt taken afstoten en nieuwe producten of diensten toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

>> Veel gemaakte fouten bij startende ondernemers

Wat vind je het minst leuke aan ondernemen?

De administratie, ik heb niet zoveel met cijfers.

Wat is jouw Big Hairy Audacious Goal? 

Een eigen online academy waar ik anderen kan inspireren op het gebied van klantenservice.

Ben je bezig met passief inkomen?

Ik ben me aan het verdiepen in online trainingen en affiliate marketing. Super interessant wat er allemaal mogelijk is.

Wat zou je doen met je onderneming als tijd en geld geen rol zouden spelen? 

Een business coach traject starten en een retreat volgen in het buitenland om mezelf nog meer te ontwikkelen. Ik geloof erin dat – als ik mezelf verder ontwikkel – mijn business ook groeit.

Wat is jouw ultieme tip aan andere ondernemers?

Volg je gevoel, dat klopt altijd. En zorg dat het ondernemen fijn blijft.


Wil jij de volgende maand shinen in deze rubriek en iets vertellen over jouw bedrijf? Dat kan! Vul dan hier het formulier in met alle vragen en dan gieten we jouw antwoorden ook in een tof artikel.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...
Een bedrijf starten in Nederland
Bij het starten van een bedrijf in Nederland is het kiezen van de juiste juridische structuur een essentiële eerste stap. Er zijn verschillende opties beschikbaar, elk met...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF