Online cursus: In 5 stappen naar financiële rust

Meer grip op je financiën

Online cursus: In 5 stappen naar financiële rust

Meer grip op je financiën

Het meest besproken onderwerp ter wereld..

Geld is één van de meest beladen onderwerpen ter wereld. We praten er niet graag over. En veel geld verdienen? Waarom zou je dat willen? Geld maakt toch niet gelukkig?! Ondertussen is geld wel één van de belangrijkste dingen in ons leven.

Daarom ga ik je leren hoe je van je financiën een feestje maakt; hoe je een positieve money mindset ontwikkelt, elke maand tientallen euro’s kunt besparen, hoe je meerdere inkomstenbronnen creëert, je financiële administratie op orde brengt en start met beleggen. Zodat je uiteindelijk financiële rust ervaart. En neem maar van mij aan: dat wil je!

Heb je het gevoel dat…

Na het volgen van de online cursus weet jij:

Ben je ondertussen net zo excited als ik en kun je niet wachten om ein-de-lijk om een feestje te maken van je financiën? Ik ga je helpen met het creëren van financiële rust!

Reviews

Wat kun je verwachten?

De e-course is opgedeeld in 7 modules bestaande uit zowel video’s, tekst en opdrachten. We starten bij het begin: money mindset en we gaan vervolgens steeds dieper in op de materie.

De eerste 5 mensen ontvangen gratis mijn lievelingsboek over money mindset You are a badass at making money.  

Iedereen die zich vóór dinsdag 16 juni 23.59 aanmeldt, krijgt ook een gratis live Q&A waarin je al je financiële vragen kunnen stellen. 

Daarnaast krijgt iedereen als BONUS:

✔️ Het e-book Krijg Grip op je Financiën 

✔️ Uitgebreid werkboek met allerlei oefeningen

✔️ Template voor het bijhouden van een kasboekje

✔️ Toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden

Hoofdstuk 1

Wat is financiële zelfredzaamheid?

Hoofdstuk 2

Master je money mindset

Hoofdstuk 3

Inzicht in je financiën

Hoofdstuk 4

Maak je eigen financieel jaarplan + jaardoelen

Hoofdstuk 5

Creëer een gedegen spaarplan

Hoofdstuk 6

Aan de slag met passief inkomen

Hoofdstuk 7

Start met investeren

Bonus

Het money mindset boek You are a Badass at making money*

Bonus

Live Q&A*

BONUS

Besloten Facebook groep met gelijkgestemden

BONUS

Uitgebreid werkboek

BONUS

Template voor het bijhouden van je kasboekje

Mijn verhaal

Mijn naam is Dionne Knooren, 29 en eigenaar van het platform Ondernemen als een baas en ik ben dól op geld. Geld heeft altijd al een rol gespeeld in mijn leven. Van huis uit heb ik heel sterk meegekregen dat je altijd moet sparen en zuinig met geld moet zijn. Later – toen ik mijn eerste bijbaantje had – was het telkens een feestje als ik weer salaris gestort kreeg, zodat ik dat vervolgens linea recta weer uit kon geven aan – jawel – kleding en uitgaan.

Dit grote gat in mijn hand verdween langzaam toen ik op kamers ging en opeens (deels) mijn eigen boontjes moest doppen. Ik had namelijk niet in de gaten dat het leven zoveel geld kost. Ik besloot langzaamaan te minimaliseren met spullen, geld te sparen en meerdere inkomstenbronnen op te zetten. In 2017 was het tijd voor de volgende stap: de geldmachine aanzetten. Oftewel: ik begon met beleggen. Niet veel later deden ook de kasboekjes hun intrede en wist ik tot op de cent nauwkeurig hoeveel geld er binnenkomt, maar nog beter: hoeveel geld eruit gaat.

Ondertussen heb ik maar liefst 9(!) inkomstenbronnen, houd ik mijn eigen financiën tot op de cent nauwkeurig bij, bespaar ik elke maand veel geld, heb ik een positieve money mindset en ervaar in financiële rust. En dat gun ik jou ook!

Ondernemen als een baas verschijnt regelmatig in de media. De kans is groot dat je mij of het platform voorbij hebt zien komen in onder andere de Viva, AD, het Financieele Dagblad, en Glamour.

Je kunt mij kennen van o.a.

Logo AD
flair-logo
Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
viva-logo
logo-apg

"Be the one who decided to go for it!"

Wat levert de online cursus je op?

Na het volgen van de e-course weet je precies welke stappen jij moet zetten om te werken aan je financiën en hoe je ervoor zorgt dat je uiteindelijk financiële rust ervaart. 

Berichten van klanten

Jouw investering!

Koop VANDAAG NOG de online cursus voor de pre-order prijs* en krijg maar liefst 65% korting! Ik deel al mijn kennis rondom financiën en leer je in 5 stappen naar financiële rust ervaart!

*Let op: Woensdag 16 juni wordt de prijs verhoogd!

Van €249,- tijdelijk voor maar €89,-

Exclusief BTW

Gratis bonussen

Template voor het bijhouden van je kasboekje

t.w.v. €19,95

E-book Krijg Grip op je Financiën

t.w.v. €27,-

Uitgebreid werkboek voor alle opdrachten

t.w.v. €29,95

Ja, maar...

Zeker niet, het is voor zowel ondernemers als mensen in loondienst die aan de slag willen met hun financiën.

Klopt! Het is inderdaad een behoorlijk bedrag, maar de cursus verdient zich binnen twee maanden terug, als je elke maand geld kunt besparen, meerdere inkomstenbronnen opzet en simpelweg inzicht hebt in je financiën. Daarnaast leer ik je hoe je start met beleggen en op die manier een fijn rendement kunt behalen. 

Yes! Je ontvangt een factuur die je kunt gebruiken voor je administratie.

Dat kan! Je kunt mij  info@ondernemenalseenbaas.nl of een DM sturen via Instagram op @ondernemenalseenbaas

Dat snap ik! Ik heb de afgelopen jaren heel veel geïnvesteerd aan allerlei online trainingen, cursussen en webinars. Niet elke e-course is even goed, maar ik weet 100% zeker dat deze praktische en vooral concrete cursus je stap voor stap gaat helpen op weg naar financiële rust. 

Nee. Om te zorgen dat je niet overweldigend raakt, krijg je – zodra de cursus gelanceerd is op 1 juli – elke twee weken toegang tot de nieuwste modules. Op die manier help ik je stap voor stap om beter te worden in financiën zodat je uiteindelijk financiële rust ervaart. 

Waarom twijfel je? Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Laat het mij vooral weten! Wellicht kan ik je helpen! Je kunt mij mailen op info@ondernemenalseenbaas.nl

Je hebt een jaar lang toegang tot de online cursus. Gerekend vanaf het moment dat je hem aanschaft, zodat je de online cursus meerdere keren kunt volgen als je dat wilt.