fbpx
Online geld verdienen

Online geld verdienen? 5 mogelijkheden

Online geld verdienen? 5 mogelijkheden

De mogelijkheden om online te ondernemen zijn eindeloos. Iedereen kan online geld verdienen als je maar wilt, geduld hebt en er hard genoeg voor werkt. Om je een handje te helpen vind je hieronder 5 mogelijkheden om online geld te verdienen.

Affiliatie marketing

Dit is een van de meest passieve manieren om online geld te verdienen. En daarnaast is het ook heel eenvoudig. Je kunt video reviews maken over producten en deze video’s op Youtube plaatsen. In de beschrijving voeg je een affiliatie link naar het product toe. Zodra mensen het product via jou kopen, ontvang je daar commissie over.

Uiteraard kun je affiliatie marketing op nog veel meer manieren inzetten: denk aan het schrijven van een blogpost met daarin een affiliatie link naar een bepaald product of dienst, maar het is ook mogelijk om via e-mail marketing geld te verdienen met affiliatie marketing. Daarnaast is Pinterest booming. Dit social media kanaal zorgt niet alleen voor een boost aan traffic, maar je kunt er ook eenvoudig geld mee verdienen door middel van affiliatie links.

Begin een shop op Etsy

Niets is simpeler dan een webshop beginnen op Etsy. Of je nu je grafische skills in de strijd gooit en printables gaat verkopen of iets anders. Het is een hele simpele manier om een online business op te zetten en dus online geld te verdienen.

Zet een Instagram cursus op

Na de lancering van de Instagram cursussen van Charlotte van het Wout, zijn er heel veel mensen aan de slag gegaan met het opzetten van een cursus via Instagram. En dat is niet voor niets. Het is heel simpel en je kunt er eenvoudig online geld mee verdienen.

Voor jezelf beginnen? Vergeet je dan niet in te schrijven bij de KVK.

Social media beheer

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en als bedrijf kun je er niet zonder. Hierdoor zijn er genoeg bedrijven die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun social media.

Ga op zoek naar freelance vacatures waarin bedrijven op zoek zijn naar mensen die hun social media willen beheren of ga zelf bedrijven aanschrijven waarvan je denkt dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken bij het beheren van hun social media kanalen.

E-book schrijven

Iedereen heeft een bepaald talent. Wat dat talent ook is, doe er iets mee. Schrijf een e-book en voeg waarde toe. Ga vervolgens aan de slag met de online marketing rondom het e-book en zorg dat je de juiste doelgroep bereikt. Dan komt de rest van zelf.


Duizenden bezoekers per maand naar je website trekken via Pinterest? In het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ leer je hoe je dat voor elkaar bokst.


Drop je e-mailadres en ontvang tips & tricks om te rocken als ondernemer

* indicates required


2 Comments
 • Stefan Vlaminckx

  Mooi blog, goeie tips.

  Een klein puntje: Vergeet tot een omzet van een duizend of tien per jaar alstublieft jezelf in te schrijven bij de KvK.. Nergens voor nodig. Geeft alleen maar stress, irritante telefoontjes en administratie.

  Je kunt ondernemen onder IB, met een vrijstelling om btw te schrijven en de kans eerst eens te kijken of het wel wat gaat worden. Doe ik al acht jaar. Geen enkel probleem. Met vragen kun je mailen
  Groet en goede zaken gewenst

  • Dionne

   Daar heb je helemaal gelijk in. Dan val je onder de kleine ondernemingsregel en kun je jezelf niet eens inschrijven. Je moet kunnen aangegeven dat je minimaal een bedrag van €10K gaat omzetten bij de KVK.

   Echter is het reeel dat je in het eerste jaar meer dan 10K omzet gaat draaien als je er fulltime mee bezig bent, anders gaat er iets mis ben ik bang.. 🙂

Leave a Reply