ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Op workation in een Tiny House

Eind november besloot ik samen met een vriendin en collega-ondernemer een midweek op workation te gaan in een Tiny House midden op de Veluwe. Het werd een combinatie van fijne wandelingen maken door de mooie natuur en een werkvakantie. En dat allemaal in zo’n heel gezellig en kneuterig mini-huisje met een knisperend haardvuurtje én een hottub. Wat wil een mens nog meer?

Een Tiny House, wat is dat?

Voor het geval je niet precies weet wat een Tiny House is, dat is – zoals de naam het eigelijk al een beetje zegt – een ieniemini huisje ergens in the middle of nowhere. Het huisje is voorzien van alle gemakken: er is een keuken aanwezig, een badkamer, een vide om te slapen en een eet- en een zithoek. Allemaal klein, maar fijn.

Het voordeel van een workation

Het voordeel van een workation, is dat je tijdelijk uit je vertrouwde omgeving wordt gehaald. Hierdoor ontstaan er nieuwe creatieve processen en word je creatieve brein aangewakkerd, waardoor je sneller op een briljant business idee komt. Ook ben je vaak een stuk productiever als je in een andere omgeving werkt, heb je een ijzersterke focus en is de kans groot dat je bergen werk kunt verzetten.

Daarnaast is op workation gaan in een Tiny House ook gewoon heel gezellig en knus. De meeste Tiny Houses zijn uitgerust met een open haard waardoor het Deense hygge gevoel om de hoek komt kijken.

Tiny House op de Veluwe

Wij besloten voor een Tiny House midden op de Veluwe te kiezen, zodat we tijdens de lunch en in het weekend lekker een stuk konden wandelen en ons hoofd leeg konden maken.

We hadden het Tiny House geboekt via Europarcs. We verbleven op het park in Beekbergen. Ze is eigenaar van meerdere vakantieparken door heel Nederland en hebben een groot aanbod aan fijne Tiny Houses.

Tiny house op de Veluwe

De natuur in

Niets is fijner dan even tijdens de lunchpauze een stukje te wandelen of aan het eind van een succesvolle werkdag je laptop dicht te gooien en de natuur in te gaan. Het voordeel van een workation in een Tiny House op de Veluwe is, dat je omringt wordt bent met natuur.

De natuur is een fijne plek om je hoofd leeg te maken, te ontspannen en te ontstressen. Ook heeft deze frisse lucht een positief effect op je mentale gezondheid.

Ervaar het zelf!

Op workation in een Tiny House kan ik iedereen aanraden. Het is – zoals je op de foto’s ziet – ook een hele fijne plek om je even terug te trekken en even op te laden. En om te genieten van alle fijne lichtjes, de gezelligheid én een hottub als je naar een Tiny House gaat van Europarcs. En ik kan beamen; zo’n hottub is héérlijk! Voor ik het wist zat ik ruim twee uur te badderen.

Tiny House van Droomparken

Is een Tiny House ook leuk voor een normale vakantie?

Natuurlijk! Als je niet op workation gaat, maar op zoek bent naar een leuke, knusse manier om een weekendje weg te gaan, is een Tiny House een dikke aanrader.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
Deel deze blog:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Efficiëntie verhogen binnen je bedrijf
Het verhogen van de efficiëntie binnen bedrijven is van levensbelang. Het zorgt niet alleen voor een kostenbesparing (en ik bedoel: welk bedrijf wil dat nu...
prepensioen: wat is het en hoe werkt het?
Als je mij via Instagram volgt, heb je het misschien al gezien. Later dit jaar ga ik met prepensioen. Op mijn eigen voorwaarden. De laatste...
Investeren als ondernemer
Als ondernemer is het verstandig om regelmatig te investeren. Hoe meer je investeert, hoe lager je winst is, hoe minder je belasting je hoeft te...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF