ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Podcast tips voor ondernemers

Persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk. Stilstaan in je eigen ontwikkeling is immers funest. Zeker als je werkt als ondernemer. Er is niemand die je zegt dat het tijd is dat je eens een training moet volgen om je kennis te updaten of interessante podcasts met je deelt. Dit moet jezelf uitvogelen. Om je een handje te helpen, vind je hieronder podcast tips voor ondernemers.

De Spaarpodcast

Deze podcast staat met stipt op nummer #1. Waarom? Omdat ik het onwijs belangrijk vind dat je aan de slag gaat met je persoonlijke financiën, dat je financieel zelfredzaam bent, maar ook dat je ervan bewust bent dat meerdere inkomstenbronnen belangrijk zijn en je je gaat verdiepen in beleggen.

Als je aan de slag wilt met je money mindset, is dit de juiste podcast. Zelf ben ik ook te gast geweest in deze podcast. Mocht je de aflevering willen terug luisteren, kan dat via Spotify.

FLOW met Marlou Volkerink

Andere podcast tips voor ondernemers is de podcast van Marlou Volkerink. Zij is al lange tijd ondernemer. Zo runde ze eerst een webshop in dameskleding, later is ze aan de slag gegaan als business coach, maakt ze online sportprogramma’s en geeft ze regelmatig Instagram trainingen.

Door haar brede kennis en haar jarenlange ervaring als ondernemer, beschikt ze over veel kennis en zijn de podcasts een feestje om naar te luisteren.

The Tim Ferris Show

Een wereldberoemde ondernemer waar je vast wel een keer van gehoord hebt. Hij is namelijk de schrijver van de bestseller “Een werkweek van 4 uur“. Het is de best beluisterde business podcast in Amerika. Elke week nodigt hij ondernemers uit om het dialoog aan te gaan over business gerelateerde onderwerpen. Waar lopen ze tegenaan en hoe lossen ze het op? Het zijn vaak de meest voor de hand liggende en logische oplossingen, maar toch heb je er zelf nog niet bij stil gestaan om het vanuit een ander perspectief te bekijken. Deze podcast is een aanrader voor elke ondernemer.

>> Fouten maken als ondernemer

Kim Munnecom podcast

Op zoek naar een portie positiviteit? Dan is de podcast van Kim Munnecom sowieso een aanrader! Ze is razend enthousiast in haar podcast en ze deelt tips en tricks over de law of attraction, ook wel bekend als de wet van aantrekkingskracht. In haar podcast deelt ze allerlei handvaten om jouw eigen droomleven te leiden. Ze geeft ze tips en tricks en legt je uit hoe je doormiddel van de aantrekkingskracht datgene kunt manifesteren waar je naar op zoek bent.

Haar positieve enthousiasme is aanstekelijk. Zodra je een podcast beluisterd hebt, gaat je energielevel meteen omhoog.

Charlotte van het Wout

Wie kent haar niet? Ze is denk ik de grootste business influencer die we hebben in Nederland. Ze heeft meerdere bedrijven opricht: ze is eigenaar van vergaderlocaties, heeft een online academy, ze is eigenaar van een podcast, ze werkt als journalist en ze is business coach.

Elke donderdag spendeert ze aan haar eigen ontwikkeling. Ondertussen heeft ze heel veel boeken gelezen en heeft ze veel ervaring opgedaan met haar verschillende bedrijven, dit maakt dat ze over heel veel kennis beschikt en daardoor ook waardevolle podcasts maakt om andere ondernemers te inspireren.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers
Als ondernemer ben je kwetsbaar. Dat heb je misschien niet in de gaten, maar dat is toch echt zo. Je denkt eerder: wat kan mij...
Iedereen zou een sidehustle moeten hebben: dit is waarom
Als je een saaie baan hebt, zul je vast vaak dagdromen over een leukere baan. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom is het...
wat is een workation
De manier waarop we werken is aan het veranderen. Steeds meer mensen kiezen voor flexibiliteit, en dat betekent dat we ons werk niet langer alleen...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF