ondernemen-als-een-baas-def

Als eerste op de hoogte gesteld worden van de online-cursus Krijg Grip op je Financiën?

Ontvang 3 extra bonussen!

al meer dan 7 mensen gingen je voor!

Als eerste op de hoogte gesteld worden van de online cursus Krijg Grip op je Financiën?​

Ontvang 3 extra bonussen!

al meer dan 7 mensen gingen je voor!

Het is tijd voor actie!

Ben je rázend enthousiast geworden na het lezen van het e-book Krijg Grip op je Financiën en creëer meerdere inkomstenbronnen?

Dan heb ik goed nieuws! Dit e-book is pas het begin. Ik ben – as we speak – bezig met de verdiepingsslag van dit e-book. Ik ben een online-cursus aan het ontwikkelen waarin ik je nóg dieper en nóg uitgebreider meeneem in je financiën! Het wordt een hele praktische cursus en je wordt direct aan het werk gezet.

Ik ga je helpen met het maken van een begroting, het creëren van lange termijndoelen, duiken we dieper in je kasboekje en vertel ik je alles over het belang van meerdere geldstromen, maar nog veel interessanter: ik ga de slag met een concreet stappenplan zodat jij daadwerkelijk een extra inkomstenbron kunt lanceren en meer geld kunt verdienen door je money mindset te veranderen. Oftewel: ik help je op weg naar financiële rust.

Meld je nú aan voor de wachtlijst (dit is vrijblijvend) en ontvang niet alleen een dikke, vette KORTING, maar je ontvangt ook nog eens drie(!) BONUSSEN.

BONUS #1 Ik stuur je mijn favoriete money mindset boek op t.w.v. €20,-
BONUS #2 Masterclass over passief inkomen t.w.v. €47,-
BONUS #3 Een live Q&A via Instagram van een uur waarin ik al jouw financiële vragen ga beantwoorden t.w.v. €79,-

De live Q&A via Instagram is exclusief voor mensen die de online-cursus aanschaffen, nadat ze op de wachtlijst stonden.

Let op: om te zorgen dat iedereen zijn of haar vragen kan stellen tijdens de Q&A, is er maar ruimte voor 10 mensen. Wees er snel bij!