ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

E-book Krijg Grip op je Financiën is live!

JA! Ein-de-lijk kan ik het van de daken schreeuwen: mijn gratis(!) e-book Krijg Grip op je Financiën is live! De afgelopen weken ben ik heel druk geweest met de ontwikkeling van het e-book en ik kan daarom ook niet wachten om het te delen. Wil je leren hoe je van financiën een feestje maakt? Dan is het e-book iets voor jou!

Hoe ben ik op het idee gekomen?

Als je Ondernemen als een baas al langer volgt of als je mij volgt op Instagram, weet je dat ik heel transparant ben over geld. Ik praat makkelijk over geld, deel mijn financiële doelen, ik ben keigoed in sparen en ik houd elke maand heel strak mijn financiën bij in een kasboekje.

Telkens als ik vroeger jarig was, een goed rapport had of op vakantie ging, kreeg ik geld van mijn opa en oma. En mijn opa stopte mij ook af en toe stiekem iets extra’s toe, maar met de duidelijke boodschap dat ik goed moest sparen. Ik kan mij de momenten nog goed herinneringen. Iedere keer als ik geld gekregen had, ging ik direct in mijn hoofd optellen hoeveel geld ik nu had. Een heerlijk gevoel!

https://www.instagram.com/p/CLYivJxrIXP/

Financiën was onderdeel van mijn opvoeding

Regelmatig werd mij opzet hart gedrukt dat het heel verstandig was om te sparen voor later, te werken voor je geld, inzicht te creëren in je financiën en vooral zuinig te zijn met geld. Ondertussen weet ik dat niet alles mijn waarheid is (ik investeer graag), maar ik ben wel dankbaar dat financiën onderdeel was van mijn opvoeding. Mede hierdoor ben ik heel erg goed in financiën. Ik was 14 toen ik al drie inkomstenbronnen had. Ik bedoel: dat heeft niet iedereen op die leeftijd.

Wat kun je verwachten?

Het e-book Krijg Grip op je Financiën gaat over – jawel – geld. In de breedste zin. Het e-book is onderverdeelt in drie hoofdstukken en je krijgt er twee bonussen bij: template voor een kasboekje en overzicht van side hustles om meer geld te verdienen.

In het e-book start ik met de basis: je relatie met geld en je money mindset.

 • Ik leer je hoe je alle beperkende overtuigingen rondom geld overboord gooit;
 • Help ik je met het ontwikkelen van een positieve relatie met geld;
 • Ga ik je leren hoe je een positieve money mindset creëert;

Vervolgens is het tijd voor het echte werk: inzicht creëren in je financiën.

 • We duiken in je uitgaven en in je inkomsten en onderzoeken hoeveel geld je uitgeeft elke maand;
 • Ik leer je hoe je elke maand geld kunt besparen;
 • Help ik je met het opstellen van concrete spaardoelen;
 • Geef ik tips over de onderverdeling van (zakelijke) vaste lasten;

In het derde hoofdstuk gaan we aan de slag met het belangrijkste: financiële rust.

 • Tips en tricks hoe je zorgt voor meer rust;
 • Hoe je van geld je hobby maakt;

Als laatste ontvang je bij het e-book Krijg Grip op je Financiën, twee BONUSSEN.

 • BONUS #1 Template voor een kasboekje zodat je zelf aan de slag kunt het bijhouden van je financiën. Ter waarde van €19,-
 • BONUS #2 Leer hoe je elke maand geld kunt verdienen met passief inkomen. Ter waarde van €37,-

Voor wie is het?

Het e-book Krijg Grip op je Financiën is geschikt voor iedereen: of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt. Het is voor iedereen die…

 • … nog beter wil worden in geld;
 • … nog meer inzicht wil in zijn of haar financiën;
 • … wil leren om meer geld te verdienen;
 • … aan de slag wil met een positieve money mindset;
 • … elke maand meer geld over wil houden;
 • … meerdere inkomstenbronnen op wil zetten;

Het is voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar ideale financiële scenario. Je hoeft niet veel geld te verdienen om rijk te worden, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat!

Tijdelijk gratis

Onwijs trots ben ik op het resultaat. Het is een allesomvattend e-book geworden waarvan ik weet dat ik heel erg veel mensen mee kan helpen. Stel jezelf eens voor dat je straks elke maand geld kunt besparen, meer geld kunt verdienen en nog beter: een positieve money mindset hebt?

Omdat ik weet dat het heel waardevol is voor heel veel mensen, is het e-book tijdelijk gratis. Tot 31 maart 2021 kun je het e-book gratis downloaden. Vervolgens voeg ik hem toe aan de shop van Ondernemen als een baas en kun je hem voor €37,- euro bestellen. Dus wees er snel bij!

Download vandaag nog jouw gratis e-book Krijg Grip op je Financiën

Deel deze blog:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Geld investeren in goud of andere edelmetalen? 7 tips!
Begin dit jaar ben ik gestart met geld investeren in goud. Waarom? Ik was op zoek naar spreiding van mijn beleggingsportfolio. Ik heb de afgelopen...
Sparen en beleggen: hoe kies je voor de juiste verhouding?
In 2017 ben ik begonnen met beleggen. Voor ik begon met beleggen, had ik al een fijne spaarbuffer opgebouwd. Mijn spaarbuffer was groot genoeg, dus het...
Edelmetalen kopen als belegging:
Het is je vast niet ontgaan. Op dit moment hebben we te maken met hele hoge inflatie. Dit betekent dat je geld steeds minder waard...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF