Persoonlijke financiën

E-book Krijg Grip op je Financiën is live!

JA! Ein-de-lijk kan ik het van de daken schreeuwen: mijn e-book Krijg Grip op je Financiën is live! De afgelopen weken ben ik heel druk geweest met de ontwikkeling van het e-book en ik kan daarom ook niet wachten om het te delen. Wil je leren hoe je van financiën een feestje maakt? Dan is het e-book iets voor jou!

Hoe ben ik op het idee gekomen?

Als je Ondernemen als een baas al langer volgt of als je mij volgt op Instagram, weet je dat ik heel transparant ben over geld. Ik praat makkelijk over geld, deel mijn financiële doelen, ik ben keigoed in sparen en ik houd elke maand heel strak mijn financiën bij in een kasboekje.

Telkens als ik vroeger jarig was, een goed rapport had of op vakantie ging, kreeg ik geld van mijn opa en oma. En mijn opa stopte mij ook af en toe stiekem iets extra’s toe, maar met de duidelijke boodschap dat ik goed moest sparen. Ik kan mij de momenten nog goed herinneringen. Iedere keer als ik geld gekregen had, ging ik direct in mijn hoofd optellen hoeveel geld ik nu had. Stiekem best een fijn gevoel om te weten hoeveel geld ik in totaal had.

Financiën was onderdeel van mijn opvoeding

Regelmatig werd mij opzet hart gedrukt dat het heel verstandig was om te sparen voor later, te werken voor je geld, inzicht te creëren in je financiën en vooral zuinig te zijn met geld. Ondertussen weet ik dat niet alles mijn waarheid is (ik investeer graag) en ben ik dankbaar dat financiën onderdeel was van mijn opvoeding. Mede hierdoor ben ik heel erg goed in financiën. Op mijn 14e had ik al drie inkomstenbronnen Ik bedoel: dat heeft niet iedereen op die leeftijd. 😉

Wat kun je verwachten?

Het e-book Krijg Grip op je Financiën gaat over – jawel – geld. In de breedste zin. Het e-book is onderverdeelt in drie hoofdstukken en je krijgt er twee bonussen bij: template voor een kasboekje en overzicht van side hustles om meer geld te verdienen.

In het e-book start ik met de basis: je relatie met geld en je money mindset.

 • Ik leer je hoe je alle beperkende overtuigingen rondom geld overboord gooit;
 • Help ik je met het ontwikkelen van een positieve relatie met geld;
 • Ga ik je leren hoe je een positieve money mindset creëert;

Vervolgens is het tijd voor het echte werk: inzicht creëren in je financiën.

 • We duiken in je uitgaven en in je inkomsten en onderzoeken hoeveel geld je uitgeeft elke maand;
 • Ik leer je hoe je elke maand geld kunt besparen;
 • Help ik je met het opstellen van concrete spaardoelen;
 • Geef ik tips over de onderverdeling van (zakelijke) vaste lasten;

In het derde hoofdstuk gaan we aan de slag met het belangrijkste: financiële rust.

 • Tips en tricks hoe je zorgt voor meer rust;
 • Hoe je van geld je hobby maakt;

Als laatste ontvang je bij het e-book Krijg Grip op je Financiën een gratis bonus.

 • BONUS #1 Template voor een kasboekje zodat je zelf aan de slag kunt het bijhouden van je financiën. Ter waarde van €19,-

Voor wie is het?

Het e-book Krijg Grip op je Financiën is geschikt voor iedereen: of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt. Het is voor iedereen die…

 • … nog beter wil worden in geld;
 • … nog meer inzicht wil in zijn of haar financiën;
 • … wil leren om meer geld te verdienen;
 • … aan de slag wil met een positieve money mindset;
 • … elke maand meer geld over wil houden;
 • … meerdere inkomstenbronnen op wil zetten;

Het is voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar ideale financiële scenario. Je hoeft niet veel geld te verdienen om rijk te worden, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat!

Aan de slag!

Dus: wil jij aan de slag met inzicht en structuur aanbrengen in je financiën? Grip krijgen, leren hoe je geld kan besparen en vervolgens meerdere inkomstenbronnen opzet waardoor je meer geld gaat verdienen, start met beleggen (of een andere manier om vermogen op te bouwen) en uiteindelijk financiële rust ervaart?

Dan is dit e-book iets voor jou! Shop hem vandaag nog.

Let op: hij is tijdelijk maar €16,- i.p.v. €27,- dus weer er snel bij! 🔥

No Comments
Leave a Reply