ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

E-book Krijg Grip op je Financiën is live!

JA! Ein-de-lijk kan ik het van de daken schreeuwen: mijn gratis(!) e-book Krijg Grip op je Financiën is live! De afgelopen weken ben ik heel druk geweest met de ontwikkeling van het e-book en ik kan daarom ook niet wachten om het te delen. Wil je leren hoe je van financiën een feestje maakt? Dan is het e-book iets voor jou!

Hoe ben ik op het idee gekomen?

Als je Ondernemen als een baas al langer volgt of als je mij volgt op Instagram, weet je dat ik heel transparant ben over geld. Ik praat makkelijk over geld, deel mijn financiële doelen, ik ben keigoed in sparen en ik houd elke maand heel strak mijn financiën bij in een kasboekje.

Telkens als ik vroeger jarig was, een goed rapport had of op vakantie ging, kreeg ik geld van mijn opa en oma. En mijn opa stopte mij ook af en toe stiekem iets extra’s toe, maar met de duidelijke boodschap dat ik goed moest sparen. Ik kan mij de momenten nog goed herinneringen. Iedere keer als ik geld gekregen had, ging ik direct in mijn hoofd optellen hoeveel geld ik nu had. Een heerlijk gevoel!

Financiën was onderdeel van mijn opvoeding

Regelmatig werd mij opzet hart gedrukt dat het heel verstandig was om te sparen voor later, te werken voor je geld, inzicht te creëren in je financiën en vooral zuinig te zijn met geld. Ondertussen weet ik dat niet alles mijn waarheid is (ik investeer graag), maar ik ben wel dankbaar dat financiën onderdeel was van mijn opvoeding. Mede hierdoor ben ik heel erg goed in financiën. Ik was 14 toen ik al drie inkomstenbronnen had. Ik bedoel: dat heeft niet iedereen op die leeftijd.

Wat kun je verwachten?

Het e-book Krijg Grip op je Financiën gaat over – jawel – geld. In de breedste zin. Het e-book is onderverdeelt in drie hoofdstukken en je krijgt er twee bonussen bij: template voor een kasboekje en overzicht van side hustles om meer geld te verdienen.

In het e-book start ik met de basis: je relatie met geld en je money mindset.

 • Ik leer je hoe je alle beperkende overtuigingen rondom geld overboord gooit;
 • Help ik je met het ontwikkelen van een positieve relatie met geld;
 • Ga ik je leren hoe je een positieve money mindset creëert;

Vervolgens is het tijd voor het echte werk: inzicht creëren in je financiën.

 • We duiken in je uitgaven en in je inkomsten en onderzoeken hoeveel geld je uitgeeft elke maand;
 • Ik leer je hoe je elke maand geld kunt besparen;
 • Help ik je met het opstellen van concrete spaardoelen;
 • Geef ik tips over de onderverdeling van (zakelijke) vaste lasten;

In het derde hoofdstuk gaan we aan de slag met het belangrijkste: financiële rust.

 • Tips en tricks hoe je zorgt voor meer rust;
 • Hoe je van geld je hobby maakt;

Als laatste ontvang je bij het e-book Krijg Grip op je Financiën, twee BONUSSEN.

 • BONUS #1 Template voor een kasboekje zodat je zelf aan de slag kunt het bijhouden van je financiën. Ter waarde van €19,-
 • BONUS #2 Leer hoe je elke maand geld kunt verdienen met passief inkomen. Ter waarde van €37,-

Voor wie is het?

Het e-book Krijg Grip op je Financiën is geschikt voor iedereen: of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt. Het is voor iedereen die…

 • … nog beter wil worden in geld;
 • … nog meer inzicht wil in zijn of haar financiën;
 • … wil leren om meer geld te verdienen;
 • … aan de slag wil met een positieve money mindset;
 • … elke maand meer geld over wil houden;
 • … meerdere inkomstenbronnen op wil zetten;

Het is voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar ideale financiële scenario. Je hoeft niet veel geld te verdienen om rijk te worden, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat!

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Sparen tegen een hoogte rente via Freedom24: mijn ervaring
Sinds het moment dat ik student was en op kamers ging, ben ik steeds meer bewuster geworden van geld. En hoe ‘duur’ het leven is....
Financiële zekerheid voor ZZP'ers: De voordelen van een ZZP hypotheek en deposito sparen bij NIBC 
Het berekenen van een hypotheek voor zelfstandigen (ZZP’ers) en het overwegen van deposito sparen bij de NIBC biedt ZZP’ers en ondernemers een solide financiële strategie...
Freedom24: wat is het voor een broker + is waard om te proberen? 
Als je je gaat verdiepen in beleggen, zul je zien dat er heel veel soorten brokers bestaan. Eén van die brokers is Freedom24. Freedom24 is...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF