Over Dionne

over Dionne

Hé! Wat leuk dat je een kijkje neem op mijn website. Mijn naam is Dionne Knooren (29) en ik ben de eigenaar van Ondernemen als een baas. Eind 2018 trok ik mijn stoute schoenen aan en maakte ik een sprong in het diepe. Ik liet mijn vaste baan als online marketeer bij online marketingbureau achter mij, voor een onzekere toekomst. Een toekomst als freelance online marketeer met een passie voor Pinterest marketing. Niet veel later lanceerde ik Ondernemen als een baas.

Het ontstaan van Ondernemen als een baas

Sinds oktober 2014 werk ik als freelancer. Eerst naast mijn fulltime baan, maar sinds eind 2018 ben ik fulltime ondernemer. Superleuk! En de beste keuze die ik destijds had kunnen maken. Maar er komt wel verdomd veel om de hoek kijken als je als fulltime ondernemer aan de slag gaat. Denk aan het bepalen van je uurtarief, het regelen van je pensioen, het opbouwen van een financiële buffer, het regelen van verzekeringen, maar ook andere, financiële zaken die je misschien minder leuk vindt, maar wel heel belangrijk zijn.

Wat kun je verwachten?

Geld heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik ben al vroeg gestart met geld te sparen, realiseerde mij dat het slim was om meerdere inkomstenbronnen te hebben en dat het ook handig is om vroeg te starten met beleggen. Op Ondernemen als een baas deel ik daarom graag tips als je wilt starten met beleggen, help ik je met het maken van concrete spaardoelen, deel ik tips & tricks om te starten met het opzetten van side hustles en leer ik je hoe je grip krijgt op je financiën.

Over Dionne

Misschien denk je leuk, maar wie is Dionne?! Daarom zal ik wat meer over Dionne (mijzelf) vertellen. Ik ben een avonturier die het liefst in Barcelona woont en dol is op geld. Van huis uit heb ik meegekregen dat je altijd moet sparen en zuinig met geld moet omgaan. Toen ik mijn eerste bijbaantje had, was het telkens een feestje als ik weer salaris gestort kreeg, zodat ik dat vervolgens linea recta weer uit kon geven aan – jawel – kleding en uitgaan.

Dit gat in mijn hand verdween langzaam toen ik op kamers ging en opeens (deels) mijn eigen boontjes moest doppen. Ik besloot langzaamaan te minimaliseren, geld te sparen en meerdere inkomstenbronnen te creëren.

In 2017 ben ik begon met beleggen. Niet veel later deden ook de kasboekjes hun intrede. Ondertussen heb ik maar liefst 9(!) inkomstenbronnen, bespaar ik elke maand veel geld, heb ik een positieve money mindset en ervaar in financiële rust.

In de media

De kans is groot dat je Ondernemen als een baas een keer in de media voorbij hebt zien komen. Hieronder vind je een aantal publicaties.

Volg Ondernemen als een baas

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste blogs, wil je op de hoogte blijven van mijn verschillende inkomstenbronnen of wil je graag interessante financiële weetjes ontvangen? Volg Ondernemen als een baas dan ook op Instagram, LinkedIn, Facebook & Pinterest. Daar deel ik regelmatig interessante informatie over financiën.

Ondernemen als een baas is een initiatief van Diolifestyle.nl.

Comments are closed.