ondernemen-als-een-baas-def
Ondernemen als een baas

Contact

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Ondernemen als een baas? Superleuk! Je kunt een mail sturen naar info@ondernemenalseenbaas.nl. Ook als je een vraag of suggestie hebt, kun je een mail sturen naar het bovenstaande e-mailadres.

Advertentiemogelijkheden

Op Ondernemen als een baas werk ik regelmatig samen met allerlei soorten bedrijven. Hierbij kun je denken aan een advertorial, linkbuilding, productreview, barter deal i.c.m. met een redactionele vergoeding, gesponsorde posts via de social mediakanalen of een vermelding in de nieuwsbrief. Mocht je een ander, interessant idee hebben voor een samenwerking, sta ik daar altijd voor open.

Het is mogelijk om een samenwerking op te zetten vanaf €249,- euro ex. BTW.

Deze bedrijven gingen je voor…

Dit is slechts een greep uit de bedrijven waar ik in het verleden mee samengewerkt heb. Wil je dat jouw bedrijf hier ook tussen komt te staan? Dat kan! Stuur mij een mail, dan kunnen we samen kijken wat het beste past bij jouw bedrijf.

Neem contact op

Voor meer informatie, de mediakit van Ondernemen als een baas en de voorwaarden van deze verschillende samenwerkingen, kun je contact opnemen met Dionne Knooren van Ondernemen als een baas via info@ondernemenalseenbaas.nl zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Let op: ik ben niet geïnteresseerd in (gratis) gastblogs, gratis linkruil of samenwerkingen die niet aansluiten bij Ondernemen als een baas en/of de doelgroep. 

 

Producten of diensten aanbieden

Mocht je een gratis product willen opsturen of dienst willen aanbieden, kan dat. Dit is echter geen garantie voor publiciteit. Mocht je dit wel willen, verwijs ik je door naar de advertentiemogelijkheden. Het postadres is op aanvraag beschikbaar.