ondernemen-als-een-baas-def
Ondernemen als een baas

Over Ondernemen als een baas

Hé! Wat leuk dat je wat meer wilt weten over Ondernemen als een baas. Ondernemen als een baas is ontstaan uit een passie voor persoonlijke financiën en een passie voor creëren. Ik vind het heel leuk om content te maken, uren research te doen om vervolgens toffe blogs te schrijven en social media posts te bedenken. Wil je aan de slag met je persoonlijke financiën? En leren op welke manieren je online geld kan verdienen, wilt weten hoe je kunt starten met beleggen of wilt weten hoe je zo snel als mogelijk financieel onafhankelijk kunt worden, dan ben je bij Ondernemen als een baas op het juiste adres.

Het ontstaan van Ondernemen als een baas

Mijn naam is Dionne Knooren (32) een avonturier in hart en nieren. In oktober 2014 ben ik gestart als freelancer. Mijn freelance werkzaamheden waren destijds een fijne side hustle naast mijn fulltime baan in loondienst. Echter merkte ik na een aantal jaar dat niet alleen het avontuur lonkte, maar ik merkte ook dat ik veel meer uit mijn freelancers bestaan kon halen als ik er meer tijd aan zou besteden. Ik besloot te kiezen voor het ondernemerschap.

Alleen realiseerde ik mij niet wat voor een andere zaken je allemaal moet regelen als je fulltime ondernemer bent. Opeens was ik zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van mijn pensioen, moest ikzelf uitzoeken welke verzekeringen slim zijn om te hebben als je arbeidsongeschikt raakt en realiseerde ik mij des te meer hoe belangrijk het is om een goede financiële buffer te hebben. Ik besloot het direct goed aan te pakken en ging op zoek naar antwoorden voor als mijn ondernemersvragen.

Dit kan beter

Het viel mij op dat veel informatie lastig te vinden was of dat het op zo’n taaie manier beschreven was dat niemand daar blij van werd. Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en alle informatie die ikzelf uitgezocht had te delen op het wereldwijde web. Dat was het ontstaan van Ondernemen als een baas.

Multi passionate entrepreneur

Toen ik in 2020 het boek ‘Hoe word je alles?‘ las, vielen allerlei puzzelstukjes op zijn plaats. Ik ben absoluut geen specialist, maar een generalist. Ik vind heel veel dingen leuk om te doen. Ik hou van dynamiek. Ik hou van reuring en wil voorkomen dat ik in een sleur terecht kom. 

Naast mijn werkzaamheden voor Ondernemen als een baas, werk ik als freelance customer journey specialist bij een grote financiële instelling. Ook ben ik mede-eigenaar van het platform Finance Freaks en deel ik mijn passie voor pasta op Pasta à la Dio.

Wat kun je verwachten?

Hoewel ik aan het begin vol overtuiging begon met het creëren van content rondom het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken, is dat sinds 2020 langzaam aan het veranderen. Ik ben mij meer gaan focussen op persoonlijke financiën zowel in mijn dagelijks leven als op Ondernemen als een baas. Dat betekent dat ik regelmatig artikelen schrijf over mijn reis naar financiële vrijheid, leg ik stap voor stap uit hoe je meerdere inkomstenbronnen kunt creëren, geef ik tips om te starten met beleggen, help ik je bij het maken van concrete spaardoelen en vertel ik je hoe je een fijn pensioen kunt opbouwen voor later.

Daarnaast heb ik een uitgebreid e-book geschreven waarin ik je stap voor stap leer om meer grip op je financiën te krijgen en hoe je elke maand geld kunt besparen op je vaste lasten zodat je een fijn bedrag overhoudt dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld te starten met indexbeleggen.

In de media

Ondernemen als een baas heeft al meerdere malen in de media gestaan. Hieronder vind je een aantal publicaties.

Op de hoogte blijven?

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste artikelen, wil je op de hoogte blijven van mijn reis naar financiële vrijheid of wil je zelf graag aan de slag met het creëren van financiële rust? Je kunt Ondernemen als een baas volgen via Instagram, LinkedIn & Pinterest. Liever op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden. Voor samenwerkingen en advertentiemogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de contactpagina.

Ondernemen als een baas is een initiatief van Diolifestyle.nl.

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF