fbpx

Over

over Ondernemen als een baas

Eind 2018 trok ik mijn stoute schoenen aan en maakte ik een sprong in het diepe. Ik liet mijn vaste baan als online marketeer bij online marketing bureau in Amsterdam met de allerleukste collega’s achter mij voor een onzekere toekomst. Een toekomst als freelance digital marketeer met een passie voor Pinterest marketing. Niet veel later lanceerde ik Ondernemen als een baas.

Het ontstaan van Ondernemen als een baas

Sinds oktober 2014 werk ik als freelancer. Eerst naast mijn fulltime baan, maar sinds eind 2018 werk ik fulltime als ondernemer. Superleuk! En de beste keuze die ik destijds had kunnen maken. Maar er komt helaas wel verdomd veel om de hoek kijken als je als fulltime ondernemer aan de slag gaat. Denk aan verzekeringen, het bepalen van je uurtarief, online marketing, het plegen van acquisitie, belastingaangifte en natuurlijk je pensioen.

Niemand in mijn omgeving werkt als freelancer, dus ik dook het internet op om op zoek te gaan naar informatie. Ik merkte al snel dat – de informatie die ik kon vinden – erg taai was. Uren spendeerde ik aan het uitzoeken welke verzekeringen als ondernemer nu écht belangrijk zijn, mogelijkheden rondom het lanceren van een online onderneming en alle fiscale regels en wetten rondom mijn pensioen. Dit moest anders. Daarom besloot ik de informatie die ik gevonden openbaar te maken en te delen in Jip en Janneke taal. Voor ik het wist was Ondernemen als een baas geboren.

Het doel

Ondernemen als een baas is een platform voor ondernemers en ondernemers to be om ze handvaten te bieden die ze nodig hebben voor- en tijdens het ondernemen. Of je nu aan de slag wilt met je financiën, online marketing, persoonlijke ontwikkeling, op zoek bent naar manieren om een online bedrijf op te zetten of je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen? Op Ondernemen als een baas vind je antwoorden op deze vragen.


Wil je vanaf moment één rocken met je bedrijf en elke maand duizenden bezoekers naar je website trekken door middel van Pinterest? Dat kan! Hoe en wat lees je in het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’.


In de media

Jouw verhaal op Ondernemen als een baas?

Wil je je eigen ondernemers verhaal delen of een inkijkje geven in jouw eigen financiële plaatje om andere mensen daarmee te inspireren? Dat kan! Vul geheel anoniem het formulier in (of in naam van je bedrijf, wat jij wil) via de bovenstaande links en voor je het weet staat jouw verhaal op Ondernemen als een baas.

Adverteren

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een samenwerking op te zetten? Stuur een mail naar: info@ondernemenalseenbaas.nl, zodat we de verschillende opties kunnen bespreken of neem een kijkje op de contactpagina. Alle betaalde samenwerkingen zijn te herkennen aan een euroteken (€) onderaan het artikel.

Volg Ondernemen als een baas

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram & Pinterest.

Ondernemen als een baas is een initiatief van Diolifestyle.nl.

Comments are closed.