ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Pinterest uitbesteden? Pinterest-Marketing is live!

Hoera! Pinterst-Marketing is live. Als je mij volgt via social media, heb je het vast al voorbij zien komen: deze week heb ik de virtuele deuren van Pinterest-Marketing geopend. Mijn nieuwe bedrijf gericht op het uitbesteden van Pinterest (advertising) voor bedrijven. Wil je meer weten en/of wil je Pinterest uitbesteden? Kijk snel verder!

De kracht van Pinterest

Pinterest is – zoals al zoveel gedeeld op Diolifestyle en Ondernemen als een baas – een kanaal dat vaak vergeten wordt door ondernemers en dat is zonde. Het kan je namelijk heel erg veel opleveren. Dit merkte ik zelf ook toen ik gestart was met Pinterest voor mijn eigen bedrijven. Het aantal potentiële klanten die ik naar mijn websites trek is enorm.

Krachten bundelen

Omdat er nog veel meer uit te halen valt en ik graag veel meer ondernemers wil helpen, heb ik deze week eindelijk Pinterest-Marketing gelanceerd. Een bedrijf waarbij je Pinterest-Marketing kan uitbesteden of waar je een Pinterest training kan volgen.

Binnen Pinterest-Marketing, bied ik meerdere diensten aan:

  • Pinterest beheer >> Het beheren van je Pinterest account.
  • Pinterest advertising >> Het draaien van advertentie campagnes.
  • Een Pinterest training >> Individuele trainingen en groepstrainingen welke maatwerk zijn en daardoor specifiek toegepast zijn op jouw kennisniveau.
  • Het Pinterest vragenuurtje >> Tijdens een call of een real life meeting kun je mij het hemd van mijn lijf vragen.
  • De Pinterest check >> Ik ga je Pinterest account volledig checken en maak een adviesrapport met alle verbeterpunten.

Voordelen van Pinterest

Pinterest kent vele voordelen. Zo is het organisch bereik enorm, is de houdbaarheid van een pin heel erg lang ten opzichte van andere social media platformen en is er weinig concurrentie. Zowel op het platform zelf als op het advertentie platform. Hierdoor kun je voor heel weinig geld veel mensen uit je doelgroep bereiken.

Aan de slag met Pinterest!

Denk je nu, super interessant hier wil ik meer van weten? Dat kan! Pinterest marketing is de manier om je bedrijf te laten groeien. Wil je vrijblijvend informatie ontvangen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...
Een bedrijf starten in Nederland
Bij het starten van een bedrijf in Nederland is het kiezen van de juiste juridische structuur een essentiële eerste stap. Er zijn verschillende opties beschikbaar, elk met...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF