ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Pinterest uitbesteden? Pinterest-Marketing is live!

Hoera! Pinterst-Marketing is live. Als je mij volgt via social media, heb je het vast al voorbij zien komen: deze week heb ik de virtuele deuren van Pinterest-Marketing geopend. Mijn nieuwe bedrijf gericht op het uitbesteden van Pinterest (advertising) voor bedrijven. Wil je meer weten en/of wil je Pinterest uitbesteden? Kijk snel verder!

De kracht van Pinterest

Pinterest is – zoals al zoveel gedeeld op Diolifestyle en Ondernemen als een baas – een kanaal dat vaak vergeten wordt door ondernemers en dat is zonde. Het kan je namelijk heel erg veel opleveren. Dit merkte ik zelf ook toen ik gestart was met Pinterest voor mijn eigen bedrijven. Het aantal potentiële klanten die ik naar mijn websites trek is enorm.

Krachten bundelen

Omdat er nog veel meer uit te halen valt en ik graag veel meer ondernemers wil helpen, heb ik deze week eindelijk Pinterest-Marketing gelanceerd. Een bedrijf waarbij je Pinterest-Marketing kan uitbesteden of waar je een Pinterest training kan volgen.

Binnen Pinterest-Marketing, bied ik meerdere diensten aan:

  • Pinterest beheer >> Het beheren van je Pinterest account.
  • Pinterest advertising >> Het draaien van advertentie campagnes.
  • Een Pinterest training >> Individuele trainingen en groepstrainingen welke maatwerk zijn en daardoor specifiek toegepast zijn op jouw kennisniveau.
  • Het Pinterest vragenuurtje >> Tijdens een call of een real life meeting kun je mij het hemd van mijn lijf vragen.
  • De Pinterest check >> Ik ga je Pinterest account volledig checken en maak een adviesrapport met alle verbeterpunten.

Voordelen van Pinterest

Pinterest kent vele voordelen. Zo is het organisch bereik enorm, is de houdbaarheid van een pin heel erg lang ten opzichte van andere social media platformen en is er weinig concurrentie. Zowel op het platform zelf als op het advertentie platform. Hierdoor kun je voor heel weinig geld veel mensen uit je doelgroep bereiken.

Aan de slag met Pinterest!

Denk je nu, super interessant hier wil ik meer van weten? Dat kan! Pinterest marketing is de manier om je bedrijf te laten groeien. Wil je vrijblijvend informatie ontvangen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Je personeelsplanning optimaliseren doe je zo-2
Een goede personeelsplanning is essentieel voor elk bedrijf. Het zorgt voor genoeg personeel op de juiste momenten, ook helpt het om kosten te besparen en...
De beste kantoormeubelen voor startups
Als je een nieuw bedrijf begint, ken je de uitdagingen: de kosten stapelen zich op, terwijl succes nog onzeker is. Je investeert liever  in je...
4 redenen om fulfilment uit te besteden 
Fulfilment heeft betrekking op het gehele logistieke proces na een orderafhandeling. In andere woorden: het opslaan van producten en verpakken en verzenden van orders. Dit...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF