ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Haal alles uit Pinterest: wat is het en hoe werkt het?

Pinterest biedt heel veel voordelen. Voordelen die veel ondernemers nog niet kennen en dat is zonde. Want door middel van Pinterest kun je niet alleen groeien qua traffic waardoor je heel veel potentiële klanten naar je website trekt, maar je kunt ook heel eenvoudig geld verdienen via Pinterest en een passief inkomen genereren. Hoe je dat voor elkaar bokst, lees je allemaal in het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’

Voor ondernemers en bloggers

Of je nu een webshop eigenaar bent en producten verkoopt, een freelance content creator bent die diensten aanbiedt of een blogger bent die elke week nieuwe blogs plaatst, dat maakt niet uit. In alle drie de gevallen is Pinterest een kanaal dat zeker weten niet mag ontbreken aan jouw strategie. Er bestaat geen enkel ander social media kanaal dat zorgt voor zoveel GRATIS traffic als Pinterest.

Op Frankwatching verscheen een artikel over Pinterest dat begon met Pinterest staat op het punt groter te worden dan ooit. Waar wacht je nog op?! Koop vandaag nog het e-book zodat je alle voordelen kunt ervaren.

Inhoud van het e-book

Het e-book bestaat uit 33 pagina’s verdeeld over vijf hoofdstukken en kost maar €14,95 inclusief BTW.

  • Wat is Pinterest?
  • Aan de slag 
  • Honderden bezoekers per dag
  • Dé Pinterest tool
  • Geld verdienen met Pinterest 

Het e-book bevat allerlei simpele tips en tricks zodat je meteen aan de slag kunt om jouw Pinterest account naar the next level te brengen. Pinterest marketing is geen rocket science en iedereen kan online ondernemen. Daarom deel ik graag mijn kennis over Pinterest, zodat jij ook kunt rocken met jouw Pinterest. 

Bestel het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ nu!

Feiten Pinterest

Wist je dat Pinterest elke maand 250.000 miljoen gebruikers heeft wereldwijd? In vergelijking met Facebook dat wereldwijd 2,23 miljard gebruikers heeft, lijkt het misschien alsof Pinterest een ‘kleine vis’ is, maar dat is het allesbehalve. Het aantal Pinterest gebruikers in 2018 is ten opzichte van het eerste kwartaal van 2019 in Nederland gegroeid met 18%!

Aankoop intentie

Op Pinterest gaan mensen op zoek naar inspiratie als ze een aankoop willen doen of meer willen weten over een bepaald onderwerp zoals passief inkomen. Hierdoor brengen ze gemiddeld heel wat tijd voor op het platform. Uit onderzoek van Pinterest blijkt dat mensen gemiddeld 14,2 minuten rondkijken op Pinterest. Terwijl we op Facebook maar 2,4 seconden(!!) kijken naar een Facebook bericht.

Pinterest wordt steeds populairder en steeds meer ondernemers en bloggers ontdekken alle voordelen die het platform te bieden heeft. Maar Pinterest is nog niet zo populair als Facebook of Instagram. Daarom is het slim om vandaag nog jouw Pinterest account onder de schop te nemen.

Haal alles uit Pinterest
Haal alles uit Pinterest

Bestel het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’

Aan de slag

Dus wil jij duizenden bezoekers naar je website of webshop trekken, bouwen aan je online naamsbekendheid en honderden euro’s verdienen met affiliatie marketing? Dan is het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ iets voor jou! Shop ‘m voor maar €14,95 inclusief BTW. 

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...
Een bedrijf starten in Nederland
Bij het starten van een bedrijf in Nederland is het kiezen van de juiste juridische structuur een essentiële eerste stap. Er zijn verschillende opties beschikbaar, elk met...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF