Online ondernemen

5 redenen waarom een visitekaartje nog steeds waardevol is

Visitekaartje nog steeds waardevol is

Visitekaartjes lijken in het digitale tijdperk waarin we nu leven misschien overbodig, maar is dat ook zo? Het is namelijk de meest simpele manier om een contactinformatie te delen met je netwerk. Daarom vind je hieronder 5 redenen waarom een visitekaartje nog steeds waardevol is. Kijk je mee?

Geef een professionele indruk af

Als je na afloop van een meeting een visitekaartje geeft of dit tijdens een netwerkborrel doet, geeft je hiermee direct een professionele indruk af. Mensen krijgen dan het gevoel dat je je bedrijf serieus neemt en ook op een professionele manier omgaat met je klanten. Niets is knulliger dan tijdens een netwerkbijeenkomst te moeten zeggen dat je geen visitekaartje hebt en dat je handmatig je gegevens deelt.

Je eigen creatieve uitlating

Afhankelijk in welke business je werkt, kun je ervoor kiezen om de creatieve geest in jezelf los te laten. Het is slim om van je visitekaartje iets moois te maken; maak het visueel aantrekkelijk voor je (potentiële) klanten. Daarnaast is een visitekaartje tastbaar en daardoor één van de reden waarom het nog steeds zo waardevol is. 

>> Ontwerp nu nieuwe visitekaartjes en laat ze afdrukken tegen hoge korting.

Eenvoudige manier om informatie te delen

Hoe je het ook went of keert, het is nu eenmaal veel eenvoudiger om een visitekaartje te delen na een meeting of tijdens een event, dan dat je op een servetje of op een telefoon van iemand anders je gegevens gaat delen. 

>> Dit zijn de voordelen van het opbouwen van een community

Effectieve marketingtool

Wist je dat een visitekaartje nog steeds één van de meest effectieve marketingtools is? Al helemaal als je er ook nog eens voor zorgt dat je een eyecatcher als visitekaartje hebt. Dus zorg dat je altijd genoeg kaartjes op zak hebt en dat je een keer in de zoveel tijd je creatieve brein weer aan het werk zet om nóg mooiere visitekaartjes te maken. 

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
Ideaal voor een drukke netwerkborrel

Bezoek je regelmatig netwerkevenementen of andere interessante borrels? Grote kans dat het er vaak heel druk is. Overal zijn er interessante mensen waar je graag mee wilt netwerken. Houd daar rekening mee en neem voldoende visitekaartje mee en je zult al snel merken waarom een visitekaartje nog steeds heel waardevol is. 

Follow my blog with Bloglovin

1 Comment
  • Suzanne

    Ik heb echt heel lang visitekaartjes gehad voor mijn blog, maar ondertussen al langere tijd niet meer.

Leave a Reply