ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Meer bezoekers naar je website? 3 tips!

Trek je maar weinig nieuwe bezoekers naar je website en ben je ten einde raad? Het verkrijgen van meer bezoekers naar je website kan soms frusterend zijn. Gelukkig zijn er allerlei tips en tricks die je kunt inzetten om meer bezoekers naar je website te trekken. Kijk je mee?

Social media advertising 

Yes, baby! Advertising is your best friend. Mocht je nu denken, adverteren op Facebook is toch niet voor mij of mijn doelgroep zit niet op Facebook? You are wrong! Meer dan 10 miljoen Nederlanders zitten op Facebook. Dus daar zit sowieso ook jouw doelgroep tussen.

Facebook advertising of advertising op een ander platform is geen rocket science. Online zijn talloze tips en tricks te vinden hoe je dat voor elkaar bokst. Facebook advertising is een simpele manier om redelijk goedkoop je doelgroep te bereiken en meer bezoekers naar je website te trekken. Uiteraard kun je het ook uitbesteden aan een freelance online marketeer.

PR darling

PR voor je bedrijf is heel belangrijk en zorgt er daarnaast voor dat je meer website traffic krijgt. Hoe je dat voor elkaar bokst? Door actief te reageren op oproepen op onder andere de Facebookgroep RuM (roept u maar) wat een grote vraagbak is van journalisten die op zoek zijn naar kandidaten om te interviewen. Daarnaast is het handig om Twitter en LinkedIn in de gaten te houden voor dit soort oproepen.

Als je een relevante oproep voor jouw bedrijf tegenkomt, is het slim om daarop te reageren. Negen van de tien keer voegen ze een link naar je website toe als je het vraagt. Dat is natuurlijk niet alleen fijn om meer website traffic te krijgen, maar dat is ook goed voor de score van je URL.

Als je interview gedeeld wordt op een grote website met honderdduizend unieke bezoekers per maand, gaat je dat heel veel website traffic opleveren. Niet alleen aan het begin, maar langere tijd.

Aan de slag met Pinterest

Wist je dat je Pinterest ideaal als traffic booster kunt inzetten? Door Pinterest inzetten ter promotie van je product, dienst of blog kun je dagelijks honderden bezoekers organisch naar je website trekken. Een fijne manier om meer bezoekers naar je website te trekken.

Meer bezoekers naar je website

Ga gastbloggen op verschillende websites

Een andere tip om meer bezoekers naar je website te trekken, is gastbloggen. Niet gastbloggen op één website, maar iedere keer op verschillende website één gastblog delen.

In welke branche je ook actief bent, als je Googlet vind je genoeg oproepen waar je als een gastblog kunt delen. Het voordeel van gastbloggen op verschillende websites is dat het goed is dat je URL op meerdere relevante websites staat en je een breed publiek aanspreekt.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Voordelen persoonlijke ontwikkeling
Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt: persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk. Stilstaan is geen optie, want dan word je ingehaald. Ook bestaat...
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF