ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Waarom een blijk van waardering zo belangrijk is

Of je nu in dienst bent of als zzp’er werkt, een blijk van waardering is enorm belangrijk. Waarom? Omdat we allemaal soms een schouderklopje nodig hebben. Dus ben je een werkgever of baas? Vergeet niet je werknemers af en toe een fles wijn te geven, een complimentje te geven of iets eerder naar huis te sturen. Dit wordt gegarandeerd gewaardeerd.

Wat kun je doen als zzp’er?

Nu denk je misschien, hoe kan ik mijzelf een blijk van waardering geven als ik eigen baas ben? Goede vraag. Het kan op verschillende manieren ingezet worden. Je kunt jezelf trakteren op persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van de branche waarin je werkt, kun je trainingen of cursussen volgen. Maar ook jezelf een dagje vrij geven waar je iets gaat doen waar je blij van wordt. Of dat nu een lange boswandeling is, een dagje naar het strand of een dagje naar de wellness. Maar aan het einde van het jaar kun je jezelf ook een bonus uitkeren omdat je er zo hard gewerkt hebt of jezelf trakteren op één of meerdere kerstpakketten.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
We zijn geen machine

Hoewel de Sky the limit is, zijn wij geen machine. Dus of je nu in loondienst werkt of voor jezelf. Ontspannen is een belangrijk onderdeel van je werkleven en iedereen heeft soms een blijk van waardering nodig.

Op welke manier je dat uit, is aan jou of aan je baas. Maar als je wilt dat je werknemers langer bij je in dienst blijven of als je als zzp’er wil dat je langer kunt knallen met je bedrijf, moet je jezelf af en toe belonen.

>> 5 tips om te ontspannen naast een druk leven

Bereid harder te werken

Als je een blijk van waardering krijgt, ben je ook bereid harder te werken. Ook hier geldt weer; of dat nu voor jezelf is als zzp’er of als je in loondienst bent. Realiseer je ook dat je niet leeft om te werken, maar werkt om te leven.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Voordelen persoonlijke ontwikkeling
Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt: persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk. Stilstaan is geen optie, want dan word je ingehaald. Ook bestaat...
Locatie onafhankelijk werken met je marketing team? 3 tips
Tijdens Corona hebben we ontdekt dat we stiekem best wel heel goed locatie onafhankelijk kunnen werken. Eigenlijk wisten we dat al voor die tijd, alleen...
Zaal huren voor zakelijke events? 5 tips
Als je ondernemer bent, bestaat de kans dat je af en toe een zaal wil huren voor zakelijke events. Of je nu op zoek bent...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF