ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Doelen voor 2020

Het einde van het jaar nadert, dus het is tijd om aan de slag te gaan met de doelen voor 2020. Maar voordat we daarmee aan de slag gaan, blikken we eerst terug op het afgelopen jaar. Het jaar dat Ondernemen als een baas geboren werd, mooie samenwerkingen voortvloeiden en bovenal heel veel mensen geïnspireerd hebben om het beste uit hun business te halen, persoonlijke groei door te maken of aan de slag te gaan met online marketing.

Het eerste jaar van Ondernemen als een baas

Al langere tijd liep ik, Dionne, rond met het idee om een nieuw platform op te zetten rondom ondernemen. Op mijn andere blog Diolifestyle.nl kon ik de content over ondernemen niet echt kwijt. Daarnaast merkte ik – toen ikzelf als ondernemer aan de slag ging – ik maar weinig informatie kon vinden over ondernemen. Elke dag ben ik nog steeds onwijs blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

De cijfers

We zijn nog geen jaar live (half februari is Ondernemen als een baas gelanceerd) en we hebben al een aantal mijlpalen bereikt.

Zo was het doel om minimaal 2.500 unieke bezoekers per maand te bereiken en dat is gelukt. Ruimschoots zelfs. We zitten nu gemiddeld op zo’n 3.000 unieke bezoekers per maand en daarnaast hebben we al de nodige volgers via onze social media kanalen. In 2020 willen we de bovenstaande cijfers natuurlijk omhoog trekken. 😉

Gastblogs en interviews

Iets anders wat onwijs tof is, zijn de talloze gastblogs die er op Ondernemen als een baas zijn verschenen en de verschillende interviews zoals “Ondernemer van de maand” en “Het financiële plaatje van…“.

Mocht je willen deelnemen aan één van rubrieken of een gastblog willen schrijven, kan dat. Stuur een mailtje naar info[@]ondernemenalseenbaas.nl.

Doelen voor 2020

Nu is het tijd om de doelen voor 2020 te delen. Het stellen van doelen is ontzettend belangrijk, want op die manier zorg je voor focus en weet je waar je naar toe werkt. En ambitieuze doelen zorgen ervoor dat je er keihard ervoor werkt om uiteindelijk een topprestatie neer te zetten.

Op zoek naar tips en tricks om jouw kick-ass droom onderneming te lanceren of om jouw carrière te rocken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* indicates required
10.000 unieke bezoekers per maand

Dit jaar hebben we gezien dat er veel interesse in een platform over ondernemen. Omdat we in nog geen jaar tijd 3.000 unieke bezoekers per maand behaald hebben, is het doel lekker ambitieus om eind volgend jaar 10.000 unieke bezoekers per maand te hebben.

Community building op social media

Dit is natuurlijk lastig te meten, maar het doel voor 2020 is om te zorgen dat het aantal volgers groeit en daarmee ook de betrokkenheid. Om op die manier nog veel meer ondernemers en ondernemers to be te inspireren en te motiveren.

Het lanceren van een online cursus, e-book of online training

Geld verdienen met iets dat helemaal van jou is, is écht fantastisch. Ik heb een e-book geschreven over Pinterest marketing. Telkens als ik een e-book verkoop, maakt mijn hart een sprongetje. Dit is mijn eigen product dat ik helemaal zelf heb gemaakt en zelf verkocht heb. Dat is zó iets tofs. Daarom dat één van mijn doelen voor 2020 is het lanceren van een online cursus, e-book of online training.

Omzet verhogen naar €10,000,-

Lekker ambitieus, maar dat maakt niet uit. Het doel is om in 2020 een omzet te hebben van €10.000,- ex. BTW door middel van toffe samenwerkingen, sprekers klussen, online training of e-book. De omzet van 2019 ligt nu op zo’n €1500,-. Dat is voor een eerste jaar (10 maanden online) echt niet verkeerd. 😉

>> Passief inkomen genereren via informatieve websites

500 nieuwsbrief abonnees

Ondertussen zit ik op 100 abonnees voor de nieuwsbrief, maar in 2020 wil ik aan de slag met incentives om dit aantal te verhogen. Het hebben van een grote fan base via de nieuwsbrief is heel waardevol. Zie het als je warmste doelgroep en trouwste klant.

Op workation gaan

Iets wat mogelijk is met een online platform is werken waar en wanneer je maar wilt, zolang je toegang hebt tot het internet. Het doel is dan ook om in 2020 op workation te gaan en op een andere plek te bouwen aan Ondernemen als een baas.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Bedrijfsfilm laten maken? Handige tips & tricks
Het is een aanrader voor elk bedrijf: een goede bedrijfsfilm waarin heel duidelijk de missie en visie naar voren komen. Een video om (potentiële) klanten...
Elektronicaverzekering: wat houdt het in?
Als ondernemer zijn er een aantal zaken waar je je in moet verdiepen als je start met ondernemen. Of als je onderneming opeens flink aan...
Duurzame geschenken: wat zijn de mogelijkheden?
Als ondernemer is de kans groot dat je regelmatig op zoek bent naar leuke geschenken voor klanten en/of zakenrelaties. Het is namelijk goed voor je...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF