ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Een Etsy shop beginnen

Etsy is de laatste jaren onwijs gegroeid in populariteit. Het telt niet alleen steeds meer shops, ook steeds meer mensen weten de weg te vinden naar het platform. Etsy is ooit gestart om mensen die handgemaakte producten maken een podium te bieden waar ze hun spullen kunnen verkopen. Ondertussen kun je ook producten verkopen die in een fabriek gemaakt zijn. Doordat het een wereldwijd bekend platform is, telt het vele gebruikers en dus ook vele mogelijke klanten voor jouw Etsy shop. Daarom vind je in dit artikel de voordelen om een Etsy shop te beginnen.

Het is easypeasy

Mocht je denken dat het heel ingewikkeld is, dat is niet zo. Iedereen kan een Etsy shop beginnen. Het is heel simpel. Je gaat naar Etsy, maakt een account aan en begint een Etsy shop.

Je kiest een leuke bedrijfsnaam, koppelt je website eraan en gaat vervolgens aan de slag met het vullen van je webshop. Daarna fleur je hem nog een beetje op door een logo te uploaden, wat meer informatie over de shop te delen en een banner toe te voegen. That’s it. Het verkopen kan beginnen.

Online geld verdienen

Als je besluit om printables (van die mooie weekplanners bijvoorbeeld) te gaan verkopen, kun je overal ter wereld werken aan je Etsy shop en geld verdienen. Je hoeft de producten namelijk niet te versturen, want mensen downloaden de printables. Hierdoor is een Etsy shop in printables een ideale manier om online geld te verdienen. Je kunt per slot van rekening overal ter wereld bouwen aan je Etsy shop zolang je maar internet hebt.

Sommige mensen zijn rijk geworden met het verkopen van grafische producten via Etsy. In dit artikel vind je voorbeelden van succesvolle Etsy verkopers, maar ook hoe jij een eigen Etsy shop kunt beginnen.

Passief inkomen genereren

Een ander heel groot voordeel van een Etsy shop in printables, is dat je daarmee een passief inkomen kunt genereren. Als je namelijk producten verkoopt die je eenmalig maakt, hoef je de producten alleen nog maar af en toe te upgraden en af en toe aan de slag te gaan met de online marketing en de rest gaat vanzelf. Naast printables, zijn er nog veel meer producten die je kunt verkopen.

Deel deze blog:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Bedrijfsfilm laten maken? Handige tips & tricks
Het is een aanrader voor elk bedrijf: een goede bedrijfsfilm waarin heel duidelijk de missie en visie naar voren komen. Een video om (potentiële) klanten...
Elektronicaverzekering: wat houdt het in?
Als ondernemer zijn er een aantal zaken waar je je in moet verdiepen als je start met ondernemen. Of als je onderneming opeens flink aan...
Duurzame geschenken: wat zijn de mogelijkheden?
Als ondernemer is de kans groot dat je regelmatig op zoek bent naar leuke geschenken voor klanten en/of zakenrelaties. Het is namelijk goed voor je...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF