ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Welkom op Ondernemen als een baas

Hoi! Welkom op Ondernemen als een baas. Superleuk dat je een kijkje neemt op deze gloednieuwe website. Een platform over online ondernemen, online marketing, persoonlijke financiën, side hustles, beleggen, investeren in crypto en nog veel meer!

Het ontstaan van

Eind 2018 maakte ik een sprong in het diepe en ik startte fulltime als freelancer. De beste keuze die ik destijds heb kunnen maken. Echter had ik wel opeens te maken met allemaal regels, wetten en andere dingen die ik moest fixen als ondernemer. En aangezien ik geen kaas gegeten heb van pensioen, verzekeringen etc., ben ik alles gaan uitzoeken. Maar de informatie was nogal taai of lastig te vinden. Dus ik besloot alle kennis die ik opgedaan had, te delen via een platform. Voor ik het wist was Ondernemen als een baas geboren.

#makeyourdreamscometrue

Of je nu een eigen toko wilt beginnen, als freelancer aan de slag wilt, de wereld wilt ontdekken terwijl je werkt als digital nomad of een passief inkomen wilt genereren: wat je droom ook is, go for it. Laat je door niemand tegenhouden, duw alle beren weg en gooi al je onzekerheid overboord. Ga voor je eigen geluk en maak jouw dromen waar.

Wat kun je verwachten?

Op Ondernemen als een baas vind je handige tips & tricks die je helpen bij het opstarten van je eigen bedrijf, hoe je een kei wordt in financiën, maar ook hoe je een passief inkomen genereert. Ik help je van A tot Z met het beter worden in je financiën, zodat je uiteindelijk financiële rust ervaart.

Droom jij van een eigen bedrijf, wil je starten met beleggen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online geld verdienen? Dan ben je hier op het goede adres.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week verschijnt er een nieuw artikel dat je hopelijk inspireert en helpt verder te bouwen aan jouw eigen droom.

Om te voorkomen dat je iets mist, kun je Ondernemen als een baas volgen via social media op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Of meld je hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Deel deze blog:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Geld investeren in goud of andere edelmetalen? 7 tips!
Begin dit jaar ben ik gestart met geld investeren in goud. Waarom? Ik was op zoek naar spreiding van mijn beleggingsportfolio. Ik heb de afgelopen...
Sparen en beleggen: hoe kies je voor de juiste verhouding?
In 2017 ben ik begonnen met beleggen. Voor ik begon met beleggen, had ik al een fijne spaarbuffer opgebouwd. Mijn spaarbuffer was groot genoeg, dus het...
Edelmetalen kopen als belegging:
Het is je vast niet ontgaan. Op dit moment hebben we te maken met hele hoge inflatie. Dit betekent dat je geld steeds minder waard...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF