ondernemen-als-een-baas-def
fast-forward

Welkom op Ondernemen als een baas

Hoi! Welkom op Ondernemen als een baas. Superleuk dat je een kijkje neemt op deze gloednieuwe website. Een online platform over persoonlijke financiën, beleggen, side hustles, pensioen, sparen, online ondernemen, online geld verdienen en nog veel meer!

Het ontstaan van

Eind 2018 maakte ik een sprong in het diepe en ik startte fulltime als ondernemer. De beste keuze die ik destijds heb kunnen maken. Echter had ik wel opeens te maken met allemaal regels, wetten en andere dingen die ik moest fixen als ondernemer. En aangezien ik geen kaas gegeten heb van pensioen, verzekeringen etc., ben ik alles gaan uitzoeken. Maar de informatie was nogal taai of lastig te vinden. Dus ik besloot alle kennis die ik opgedaan had, te delen via een platform. Voor ik het wist was Ondernemen als een baas geboren.

#makeyourdreamscometrue

Of je nu een eigen toko wilt beginnen, als freelancer aan de slag wilt, de wereld wilt ontdekken terwijl je werkt als digital nomad of een passief inkomen wilt genereren: wat je droom ook is, go for it. Laat je door niemand tegenhouden, duw alle beren weg en gooi al je onzekerheid overboord. Ga voor je eigen geluk en maak jouw dromen waar.

Wat kun je verwachten?

Op Ondernemen als een baas vind je handige tips & tricks die je helpen bij het opstarten van je eigen bedrijf, hoe je je persoonlijke financiën fixt, maar ook hoe je een passief inkomen genereert. Ik help je van A tot Z met het beter worden in je financiën, zodat je uiteindelijk financiële rust ervaart.

Droom jij van een eigen bedrijf, wil je starten met beleggen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online geld verdienen? Dan ben je hier op het goede adres.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week verschijnt er een nieuw artikel dat je hopelijk inspireert en helpt verder te bouwen aan jouw eigen droom.

Om te voorkomen dat je iets mist, kun je Ondernemen als een baas volgen via social media op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Of meld je hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Financiële- en ondernemers tips in je inbox?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ondernemen van een baas. Elke maand ontvang je praktische tips over het fixen van je financiën en handige ondernemers tips.

Deel deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant:
Grafische producten verkopen via Etsy
Het is je vast wel een keer opgevallen: bijna elke freelancer heeft een gratis planner of to-do lijst, maar waar komt deze hype toch vandaan?...
Creditcards vergelijken: waar moet je op letten?
Een creditcard, zelf kan ik er niet zonder. Als parttime digital nomad reis ik veel. En als je veel reist, heb je al snel een...
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers
Als ondernemer ben je kwetsbaar. Dat heb je misschien niet in de gaten, maar dat is toch echt zo. Je denkt eerder: wat kan mij...

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF